• Nema rezultata za traženu pretragu

Donacije i Sponzorstva

Donacije i sponzorstva

Privredna banka Zagreb putem sponzorstava i  donacija želi doprinijeti i pokazati svoju odgovornost prema široj zajednici. Sredstvima namijenjenim za sponzorstva i donacije podržali smo projekte s područja znanosti i obrazovanja, brojne kulturne i  druge događaje te sportska natjecanja. Dugogodišnjim sudjelovanjem u društvenom životu zemlje kroz sponzorstva i donacije želimo doprinijeti razvoju i općenito boljoj kvaliteti života u Republici Hrvatskoj.

Donacije

PBZ aktivno sudjeluje u brojnim društvenim projektima i pruža potporu brojnim humanitarnim, socijalnim i zdravstvenim ustanovama. Donacije dodijeljene tijekom 2018. obuhvaćaju različite programe u svrhu poboljšanja obrazovanja i zdravlja, kao i sportske i kulturne programe koji su prvenstveno namijenjeni pružanju pomoći djeci i socijalno osjetljivim skupinama društva, kao što su: donacije projektu Hrvatskog Caritasa „Za 1000 radosti”, donacija Zakladi Ana Rukavina i Društvu distrofičara Zagreb, donacija kulturnim manifestacijama Vinkovačke jeseni i Đakovački vezovi i brojne druge.

održivi razvoj

Sponzorstva

PBZ pruža stalnu potporu i poticaje velikom broju projekata u području kulture, sporta i znanosti, čime doprinosi dugoročnom razvoju u tim društvenim područjima.

održivi razvoj

Tijekom 2018. željeli bismo istaknuti sljedeće:

MAGISTER GIOTTO – KAPELA SCROVEGNI: pružili smo potporu izložbi posvećenoj jednom od ključnih protagonista talijanske povijesti umjetnosti: Giotto di Bondone (1267. – 1337.). U suradnji s Talijanskim institutom za kulturu i Arheološkim muzejom u Zagrebu organizirana je izložba u Galeriji AMZ-a u trajanju od 7. studenoga 2018. do 15. siječnja 2019., u okviru koje je predstavljeno jedno od najvećih Giottovih remek-djela, kapela Scrovegni u Padovi, čije su freske oslikane između 1303. i 1305. godine.

Sponzorirali smo Modernu galeriju u Zagrebu s trajnim postavom vrhunskih djela hrvatskih umjetnika iz 19., 20. i 21. stoljeća. Sva navedena djela predstavljaju remek-djela pejzažne umjetnosti, figurativne i apstraktne umjetnosti te portreta i animalističkih skulptura. Pružili smo potporu različitim kulturnim programima i ustanovama, kao što su Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu i HNK u Rijeci, tradicionalno etnološko događanje, „Rapska fjera” itd.

Kontaktirajte nas na: E-mail: pr-marketing@pbz.hr

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.