• Nema rezultata za traženu pretragu

Humanitarni projekti

Svojim djelovanjem trudimo se podržati i inicirati brojna humanitarna i edukativna događanja te pridonijeti poboljšanju kvalitete života zajednice.

Projekti i inicijative

ČINIM DOBRO SVAKI DAN

Humanitarni projekt

Kartica American Express sa srcem izašla je na tržište 2008 a od 2019 pridružila se i Visa kartica sa srcem. Nastale su radi pružanja pomoći izuzetno važnim projektima za daljnji rast i razvoj zajednice. Za svako plaćanje ovim karticama PBZ Grupa donira 1 kunu humanitarnom projektu „Činim dobro svaki dan”, čime se pomaže projektu „Praćenje djece s neurorizicima” Ministarstva zdravstva i projektu „Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi”, koji je pokrenulo Ministarstvo demografije, obitelji, mladih i socijalne politike. Za karticu American Express sa srcem / Visa karticu sa srcem nema početnih obveznih naknada za uporabu u prvoj godini i PBZ Card donira 15 kuna od svake članarine osnovnih članova i 10 kuna od članarine dodatnih članova od druge godine uporabe. Ostali korisnici kartice American Express / Visa kartica mogu pomoći projektu donacijom svojih nagradnih bodova. Osim navedenoga, donacije su moguće preko internetske stranice www.cinimdobro.hr za sve vlasnike kartica American Express, Mastercard, Maestro i Visa, neovisno o banci izdavatelja. Dugoročni i trajni projekt pružanja pomoći zajednici u kojoj djelujemo tijekom 2018. također je polučio izvrsne rezultate. Od 2008., kada je projekt pokrenut, do kraja prošle godine prikupili smo više od 15 milijuna kuna. Do kraja prošle godine provedeno je ukupno 37 donacija, uključujući 28 donacija bolnicama diljem zemlje u svrhu kupnje medicinske opreme te devet donacija ustanovama za socijalnu dobrobit za kupnju potrebne opreme. Tijekom 2018. u okviru ovog projekta provedeno je pet novih donacija, i to sljedećim korisnicima: Kliničkom bolničkom centru Osijek, Obrazovnom centru Slava Raškaj u Splitu, Dječjoj bolnici Zagreb, Županijskoj bolnici Čakovec i Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Sve su donacije detaljno opisane na web stranici projekta: www.cinimdobro.hr

činim dobro svaki dan

Posjetite stranicu "Činim dobro svaki dan."

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.