• Nema rezultata za traženu pretragu

Razvoj i usavršavanje

Razvoj i usavršavanje

PBZ poslovna škola

Unaprjeđenje osnovnih poslovnih i rukovodnih vještina ne prepuštamo slučaju. Kreirali smo i provodimo jedan od najdugovječnijih korporativnih razvojnih programa u Hrvatskoj – PBZ Poslovnu školu, interno znanu kao POŠ.
Više od tisuću polaznika strukturirano je razvilo temeljne kompetencije i nastavilo ostvarivati svoj potencijal u svoju korist i korist Banke. Izgrađena je prepoznatljiva korporativna kultura i način poslovanja kojim se ponosimo. Angažiranost, radna uspješnost, lojalnost i promocije samo su neki od vidljivih rezultata POŠ-a. No glavna prednost zbog koje se isplati biti POŠ-ovac jest povezivanje s kolegama, širenje socijalne mreže, rađanje prijateljstava i dijeljenje iskustava. Bogatstvo je to koje nema cijenu.

pbz poslovna škola

Edukacija zaposlenika

Pratimo, podržavamo i osnažujemo naše zaposlenike na njihovim karijernim putovima. Pružamo mogućnosti za usavršavanje u specijalističkom ili rukovodnom smjeru u skladu s interesima zaposlenika. Otvaramo nove horizonte sufinanciranjem daljnjega školovanja zaposlenika. Vjerujemo da je ulaganje u zaposlenike investicija, a ne trošak. Znamo da učenje ne čine samo seminari, stoga razvojne aktivnosti oblikujemo koristeći se različitim alatima, interaktivnim kanalima i metodama. Iskoristite poticajno i podržavajuće okruženje u kojem samo „promjena stalna jest“.

Edukacija zaposlenika
Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.