• Nema rezultata za traženu pretragu

Novi doživljaj bankarstva čeka na vas!

Otkrijte sve funkcionalnosti dostupne u mobilnom i internetskom bankarstvu.

Otkrijmo sve funkcionalnosti

Zahvaljujući PBZ digitalnom bankarstvu, možete iskoristiti sve ove sjajne funkcionalnosti. Provjerite ih!

Otkrijte ih sve!

Prijava

Izvršite uplatu

Ugovorite novi proizvod ili uslugu

Otkrijte pametne funkcionalnosti

Prijava

Pametna prijava

Pristupite svojem internetskom bankarstvu brzinom svjetlosti, a da ne morate svaki put upisivati svoj Korisnički broj.

Prijava u internetsko bankarstvo nikad nije bila brža! Nakon što prvi put unesete svoj Korisnički broj i lozinku #withKEY, pojavit će se zaslon Pametna prijava te odabirom „Aktiviraj“, sljedeći put kad se prijavite u aplikaciju na svojem računalu bit će potrebni samo Vaš PIN ili biometrički podatci.

Značajku Pametne prijave možete aktivirati pri pristupanju u aplikaciju na svojem računalu. Odgovarajući zaslon pozvat će Vas da nastavite s aktivacijom i smanjiti vrijeme potrebno za sljedeće pristupanje aplikaciji.

Prijava

#withKEY

#withKEY: sigurniji način pristupanja internetskom bankarstvu.

Zahvaljujući #withKEY mobilnom tokenu, Vaša lozinka uvijek je pri ruci! Za maksimalnu sigurnost, #withKEY će svaki put generirati drugi broj koji će biti dostupan najviše jednu minutu.

#withKEY mobilni token nalazi se na početnom zaslonu prijave u mobilnu aplikaciju.

Izvršite uplatu

Google pay

Pojednostavnite svoja plaćanja: obavite svoje svakodnevne transakcije koriteći samo svoj mobilni telefon.

Beskontaktna mobilna plaćanja mijenjaju naš doživljaj kupnje pomažući nam da pojednostavimo svoje svakodnevne aktivnosti i da upravljamo svime samo jednim klikom!

Jednostavno dodajte svoju Visa Inspire karticu u Google Pay pomoću aplikacije mobilnog bankarstva iz opcije Kartice te beskontaktno plaćajte svojim mobilnim telefonom! Možete dodati i svoje Premium Visa kartice preuzimanjem mobilne aplikacije Google Pay iz trgovine Google Play.

Izvršite uplatu

Apple pay

Nova era plaćanja: isprobajte brži i lakši način kupnje bez potrebe za karticama.

Trebaju Vam samo Vaši Apple uređaji: Apple Watch, pametni telefon Apple, tablet Apple... i sva Vaša plaćanja bit će obavljena brzinom svjetlosti!

Usluga Apple Pay integrirana je u mobilnu aplikaciju. Počnite ju koristiti dodavanjem svoje PBZ Visa Inspire/Premium i/ili PBZ Mastercard kartice u aplikaciju Apple Wallet na svojem uređaju i uživajte u novom doživljaju plaćanja!

Ugovorite novi proizvod ili uslugu

Ponuda na daljinu

Ponude osmišljene po mjeri čekaju na Vas: otkrijte nove proizvode ili usluge bez potrebe odlaska u poslovnicu!

Vaš osobni bankar predložit će Vam najbolja rješenja, odmah, unutar Vašeg PBZ digitalnog bankarstva. Nakon što odaberete ponudu koja odgovara Vašim potrebama, možete ju dogovoriti odmah, putem interneta, u samo nekoliko jednostavnih koraka. Osim toga, uvijek možete razgovarati sa svojim osobnim bankarom i zatražiti podršku pri zaključivanju procesa.

Opcija Moje ponude dostupna je unutar mobilnog ili internetskog bankarstva. U aplikaciji mobilnog bankarstva, nakon što kliknete na izbornik nalazi se u vodoravnoj opciji. U aplikaciji internetskog bankarstva smještena je odmah na Početnom zaslonu u gornjem desnom uglu.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

#withSIGN

#withSIGN je Vaš digitalni potpis koji omogućuje potpisivanje ugovora putem interneta.

#withSIGN ima isto pravno važenje kao i Vaš vlastoručni potpis, a omogućuje provođenje određenih poslovnih događaja bez papira.

#withSIGN jedna je od najznačajnijih funkcionalnosti: ugovaranje #withSIGN digitalnog potpisa bit će Vam ponuđeno pri prvom pristupu mobilnoj aplikaciji PBZ digitalnog bankarstva ; međutim, možete ju aktivirati u Postavkama kad god želite.

Izvršite uplatu

#withPAY

Priključite se #withPAY zajednici i plaćajte svojim kontaktima za samo nekoliko sekundi, koristeći samo njihov broj mobilnog telefona.

Brza plaćanja zahvaljujući #withPAY funkcionalnosti! Brzinom svjetlosti plaćajte kontaktima koji su priključili #withPAY zajednici, bez potrebe unošenja IBAN-a, koristeći samo broj mobilnog telefona.

#withPAY pokrenite na početnom ekranu prijave u mobilnu aplikaciju ili izravno putem izbornika „Plaćanja“.

Ugovorite novi proizvod ili uslugu

Usluga investicijskog savjetovanja

Ugovorite uslugu investicijskog savjetovanja kako bi sva Vaša ulaganja, uz pomoć stručne podrške, bila primjerena Vašem investicijskom profilu.

Usluga investicijskog savjetovanja podrazumijeva davanje osobnih preporuka vezanih uz strukturu Vaše financijske imovine: individualni pristup u kreiranju investicijskih savjeta, određivanje investicijskog profila i redovito informiranje o primjerenosti i stanju portfelja.

Opcija Ulaganja nalazi se u izborniku mobilnog i internetskog bankarstva. Ondje ćete pronaći opciju Usluga savjetovanja, ali i Moj portfelj, Istraži fondove i mnoge druge.

Ugovorite novi proizvod ili uslugu

Istraži ponude

Mjesto na kojemu možete pronaći sve bankarske proizvode i usluge koje su Vam dostupne! Opcija Istraži ponude sastoji se od dvaju područja: Istaknute teme i Katalog proizvoda. Unutar Istaknutih tema pronaći ćete sve istaknute proizvode i aktivne kampanje za sebe, dok je Katalog proizvoda podijeljen u kategorije te sadrži sve usluge i proizvode Banke.

Otkrijte dostupne proizvode i usluge i uvijek budite u toku s njima. Osim toga, u slučaju proizvoda koji se mogu ugovoriti putem interneta, pomoću opcije Istraži ponude odmah možete započeti s procesom ugovaranja.

Opcija Istraži ponude nalazi se i u mobilnom i u internetskom bankarstvu.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

#withSAVE

Svakodnevno štedite novac i ispunite svoje ciljeve!

#withSAVE je lak, brz i zaista zabavan način štednje, u samo nekoliko minuta, bez potrebe prijave u aplikaciju mobilnog bankarstva. Zahvaljujući #withSAVE funkcionalnosti, štednja će postati najbolja svakodnevna navika.

#withSAVE možete pristupiti i putem izbornika „Štednja“ ili izravno putem zaslona prijave u mobilnu aplikaciju.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

#withCASH

Podignite novac s PBZ bankomata bez kartice i u tren oka!

#withCASH omogućuje brzo podizanje novca s PBZ bankomata, bez kartice! Upotrijebite #withCASH na jednostavan način tako da odaberete jednu od ponuđenih, unaprijed definiranih iznosa te vrijeme važenja, a potom će se generirati kod koji ćete unijeti na bankomatu.

Ovoj funkcionalnosti možete pristupiti i putem izbornika „Kartice“ ili izravno putem zaslona prijave u mobilnu aplikaciju.

Ugovorite svoje PBZ digitalno bankarstvo

Korak 1
Pronađite najbližu PBZ poslovnicu

Popis poslovnica
Korak 2
Pripremite PBZ bankovnu karticu i valjanu osobnu iskaznicu
Korak 3
Ugovorite digitalno bankarstvo prateći upute na potpisnoj pločici
Korak 4
Novo mobilno bankarstvo aktivirajte internetskim bankarstvom
Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.