Kartice

Tražite karticu koja će vam omogućiti fleksibilnost prilikom kupnje, na putovanjima i svim svakodnevnim situacijama? Bankovne kartice PBZ-a omogućit će vam sve to i više. Sve kartice su sigurne, međunarodno prihvaćene i prilagođene vašim potrebama. Ključ su za vođenje vaših transakcijskih računa i predvodnik najnovijih kartičnih tehnologija. 

Visa Inspire

Otvaranjem kunskog tekućeg računa postajete korisnik Visa Inspire kartice. Korištenje kartice omogućuje vam beskontaktno plaćanje i sigurnu internetsku kupnju te pristup novcu u svakom trenutku bez obzira gdje se nalazili. Iznose veće od 100 kuna autorizirajte PIN-om ili potpisom.

Ugovorite Visa Inspire karticu tekućeg računa u kunama u vama najbližoj PBZ poslovnici.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

PBZ Wave2Pay usluga

PBZ grupa donosi vam inovaciju koja bankarstvo podiže na najsuvremeniju razinu, plaćanje virtualnim karticama integriranima u vaš mobilni telefon.

Stigla je nova virtualna kartica Visa Inspire, prva virtualna kartica PBZ tekućeg računa integrirana u mobilni telefon. Iskoristite prednosti novog načina plaćanja i ugovorite PBZ Wave2Pay uslugu i virtualne kartice American Express® i Visa Inspire u vama najbližoj PBZ poslovnici.

Više informacija potražite u nastavku.

 

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Visa Inspire Sticker

Plaćajte karticom još jednostavnije i brže. Postanite korisnik Visa Inspire Sticker kartice koja se lijepi na mobitel, a plaćanje se autorizira prislanjanjem Sticker kartice ili unošenjem PIN-a ako se plaća iznos veći od 100 kuna.

Ugovorite Visa Inspire Sticker karticu u najbližoj PBZ poslovnici.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Maestro Chip

Maestro kartica se izdavala prilikom otvaranja tekućeg računa u kunama sve do 29. ožujka 2012. godine od kada se izdaje Visa Inspire kartica, nova debitna kartica Intesa Sanpaolo grupe.

Postojeća Maestro kartica tekućeg računa bit će zamijenjena novom Visa debitnom karticom istekom njezinog roka valjanosti.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Visa Electron

Visa Electron kartica je ključ vašeg deviznog tekućeg računa. Raspolažite novcem u stranoj valuti (eurima, dolarima ili švicarskim francima) i zamijenite deviznu štednu knjižicu bankovnom karticom.

Preuzmite Visa Electron karticu deviznog tekućeg računa u PBZ poslovnici u kojoj je otvoren vaš račun.

Pročitajte više

Visa Electron

Otvorili ste žiro račun i postali korisnik Visa Electron debitne kartice? Iskoristite sve prednosti modernog bankarstva korištenjem međunarodne debitne kartice žiro računa u kunama za građane.

U vama najbližoj PBZ poslovnici ugovorite žiro račun i raspolažite sredstvima na svom računu Visa Electron karticom.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Mastercard s odgodom plaćanja

Trebate karticu s beskamatnom odgodom plaćanja? Povećajte kupovnu moć i beskamatno plaćajte Mastercard karticom.

Popunite pristupnicu, odaberite dizajn kartice te ugovorite Mastercard karticu s odgodom plaćanja u vama najbližoj PBZ poslovnici.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Mastercard Affinity

Trebate karticu s odgodom plaćanja, a uz to ste i ljubitelj nogometa? Za vas je Mastercard Affinity kartica nogometne reprezentacije s beskamatnom odgodom plaćanja u kunama. 

Popunite pristupnicu, te ugovorite Mastercard Affinity karticu u vama najbližoj PBZ poslovnici .

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Visa Classic s odgodom plaćanja

Trebate karticu s odgodom plaćanja bez kamata? Rasporedite svoje troškove i beskamatno plaćajte s Visa Classic karticom.

Popunite pristupnicu, izaberite dizajn i ugovorite Visa Classic karticu s odgodom plaćanja u vama najbližoj PBZ poslovnici.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Mastercard Revolving

Mastercard revolving kreditna kartica PBZ-a služi kao bezgotovinsko sredstvo plaćanja i za podizanje gotovine na svim isplatnim mjestima sa oznakom Mastercard kartica u zemlji i inozemstvu. 

Popunite pristupnicu te ugovorite Mastercard revolving karticu u vama najbližoj PBZ poslovnici.

 

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Visa Classic Revolving

Povećajte svoju kupovnu moć uz Visa Classic revolving kreditnu karticu. Visa Classic, revolving kreditna kartica bezgotovinsko je sredstvo plaćanja roba i usluga na svim prodajnim mjestima sa oznakom prihvata Visa kartica u zemlji i inozemstvu.

Popunite pristupnicu te ugovorite Visa Classic revolving karticu u vama najbližoj PBZ poslovnici.

 

 

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Darovna kartica

Odaberite idealan i praktičan dar za različite prigode - darujte PBZ darovnu karticu. Uplatite odabrani iznos i kartica je odmah spremna za korištenje.

PBZ darovnu karticu zatražite u vama najbližoj PBZ poslovnici.

Pročitajte više

American Express

PBZ Card danas nudi više od dvadeset American Express® kartica namijenjenih različitim grupama korisnika.

 Pročitajte više na - AMERICAN EXPRESS

Pročitajte više

Usluga DCC

Dinamična konverzija valute [Dynamic Currency Conversion (DCC)] korisniku kartice omogućava – kad putuje u inozemstvo ili provodi transakciju koja nije u valuti njegove kartice – da odabere treba li njegova transakcija biti dovršena u originalnoj valuti ili u valuti njegove PBZ kartice.

DCC – preporuka za korištenje ovisno o valuti PBZ računa i pripadajuće kartice

Korisnici PBZ kartica po računima u kunama koji žele odmah znati iznos za koji će biti terećeni u kunskoj protuvrijednosti, odabir DCC-a je prednost. Unosom PIN-a ili potpisom na korisnički račun dajete pristanak na konverziju iznosa transakcije u kunsku protuvrijednost. Uz iznos transakcije u kunama može biti prikazan i iznos naknade koja se primjenjuje za konverziju valute u kunsku protuvrijednost, a koju obračunava inozemna banka za uslugu DCC-a.

Određene inozemne banke naplaćuju veće naknade za uslugu konverzije valuta, stoga je korisnicima kartica po kunskim računima, dok su u inozemstvu, najčešće povoljnije ne odabrati DCC uslugu, odnosno provesti transakciju u originalnoj valuti. Tada konverziju strane valute u kunsku protuvrijednost neće provoditi inozemna banka po svom tečaju, već će je provesti PBZ prema pravilima propisanim u općim uvjetima za pojedinu karticu. 

Korisnicima PBZ kartica po računima u valuti, odabir DCC usluge i provođenje transakcije u kunskoj protuvrijednosti, u pravilu je nepovoljno. U takvom slučaju konverziju valute transakcije u kunsku protuvrijednost prvo provodi inozemna banka i zaračunava naknadu koja se primjenjuje za konverziju, a nakon toga će PBZ ponovno izvršiti konverziju u valutu računa prema pravilima propisanim u općim uvjetima za pojedinu karticu kako bi se ista mogla proknjižiti u valuti računa.

 

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Kliknite za chat!