Ostale usluge

Korištenje sefova, kupovanje zlatnika i srebrnjaka, ugovaranje trajnih naloga, usluge bankomata ... dodatne su usluge koje je PBZ pripremio za svoje klijente.

Sefovi

Tražite li dodatnu sigurnost za vaše dragocjenosti PBZ vam nudi sigurno rješenje: sefove. Zaštitite svoju osobnu imovinu i važne dokumente osobito u vrijeme godišnjih odmora kada se rizik od krađa višestruko povećava.

Sef možete unajmiti u svim većim gradovima diljem Hrvatske, već od 43,05 kune mjesečno.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Bankomati

Dobro došli u najveću mrežu bankomata u Hrvatskoj!
Privredna banka Zagreb putem razgranate mreže svojih bankomata omogućuje klijentima siguran, brz i jednostavan pristup novcu 24 sata dnevno, svih 365 dana u godini.

Pročitajte više

Zlatnici i srebrnjaci

Kovani novac je kroz stoljeća odražavao bogatstvo i moć zemalja u kojima je bio kovan čineći značajan dio njihove povijesti. Do danas je ostao simbol vrijednosti koju vrijeme ne može pregaziti.

Uložite u trajne vrijednosti i nabavite kovani novac, zlatnike i srebrnjake čiji će vas motivi uvijek podsjećati na velike događaje iz povijesti našeg naroda.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Trajni nalozi i SEPA izravna terećenja

PBZ trajni nalog/SEPA izravno terećenje štedi vrijeme i novac!
Ugovorite trajni nalog ili dajte suglasnost za SEPA izravno terećenje, a PBZ će se umjesto vas pobrinuti da vaše obveze budu plaćene na vrijeme. Uz plaćanje trajnim nalogom ili SEPA izravnim terećenjem ostvarite financijsku uštedu iz osnova naknada koje su niže od naknada za platne transakcije u poslovnici.

Otvorite trajni nalog u vama najbližoj PBZ poslovnici ili putem PBZ internetskog i mobilnog bankarstva.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Ček koji glasi na stranu valutu

Ček je vrijednosni papir kojim njegov izdavatelj (trasant) daje nalog drugoj osobi (trasatu) da iz njegova pokrića isplati određeni iznos novca korisniku čeka (remitentu). 
Ček koji glasi na stranu valutu, je ček izdan izvan Republike Hrvatske, a može biti unovčiv u stranoj valuti ili u domaćoj valuti. 
Banka preuzima čekove koji glase na stranu valutu koja se nalazi na tečajnoj listi Banke.

Pročitajte više Kontaktirajte nas

Kliknite za chat!