Nabava PBZ Grupe

PBZ Grupa, kao članica Intesa Sanpaolo Grupe, području nabave posvećuje posebnu pozornost, vodeći računa o osiguranju  transparentnosti, nepristranosti u okviru zadanih kriterija i fer odnosu prema dobavljačima. U skladu s politikom Intesa Sanpaolo Grupe, u pristupu nabavi PBZ Grupa uvijek nastoji nastupati kao društveno odgovorna tvrtka, vodeći računa o gospodarskim i ekološkim utjecajima koji proizlaze iz odluka o nabavi.

U skladu s navedenim opredjeljenjem ISP Grupe za osiguranjem transparentnosti i integriteta postupaka nabave, a posebno odabira dobavljača, na razini ISP Grupe uvodi se jedinstvena aplikacija za registraciju dobavljača i vođenje postupaka nabave (nadmetanja) – Portal dobavljača ('Portale Fornitori').

Dobavljači

Da bi ostvarili mogućnost eventualnog sudjelovanja u određenom nadmetanju, potencijalni dobavljači se moraju prijaviti/registrirati.
Dobavljači registrirani u Portalu imaju i mogućnost izravnog uvida u stanje aktualnih narudžbenica koje su im ispostavljene, kao i računa koje su oni ispostavili Banci.
Procesu prijave/registracije pristupa se preko javnih stranica PBZ-a, link: Portal dobavljača i to odabirom opcije na lijevoj strani ekrana kako je označeno na ilustraciji iznad. Odabirom te opcije, na lijevoj strani sljedećeg ekrana može se pristupiti i Vodiču/uputi za registraciju.