Hoću PBZ Leasing

Trebate Leasing?

Obratite se PBZ Leasingu te iskoristite bogato iskustvo u traženju rješenja za vaše potrebe. Osim na početku prilikom odabira modela financiranja, kvalitetnu Leasing kuću odlikuje profesionalna i brza podrška tijekom korištenja predmeta leasinga. Registracija, osiguranje, popravci itd. samo su neki trenutci u kojima do punog izražaja dolazi dobra i kvalitetna usluga leasing kuće.

PBZ Leasing ugovorite u Vama najbližoj PBZ Leasing podružnici. 

1. Osobna vozila, teretna vozila, autobusi - brzo odobrenje leasinga

 

PBZ Leasing d.o.o. pouzdani je partner u financiranju vozila. Financira sve marke osobnih i teretnih vozila te autobusa. Moguće je financiranje putem operativnog i financijskog leasinga, a ugovori se mogu zaključiti na rok do 72 mjeseca. Registarske oznake vozila mogu glasiti na gotovo sve gradove u Republici Hrvatskoj. Prema potrebi, PBZ Leasing d.o.o. može uvesti vozilo izravno iz inozemstva.

PBZ Leasing d.o.o. odlikuje korektnost i usmjerenost prema korisniku leasinga, a očituje se u brzom odobrenju leasinga te transparentnoj ponudi s jasno iskazanim troškovima. Redovito u svojoj ponudi PBZ Leasing d.o.o. organizira brojne akcije s osiguravateljnim društvima u cilju smanjenja troškova osiguranja vozila.

Uz dugogodišnje iskustvo u financiranju novih i rabljenih vozila, u PBZ Leasingu klijenti mogu računati na stručni savjet i najbolju preporuku. 

Kontaktirajte PBZ Leasing d.o.o.
osobna.vozila@pbz-leasing.hr
gospodarska.vozila@pbz-leasing.hr 

2. Strojevi i oprema - jedinstvena ponuda- rok otplate 7 godina

U financiranju opremanja ureda, trgovina, medicinskih i laboratorijskih prostora, prioizvodnih pogona te tiskara, PBZ Leasing d.o.o. sve je češći odabir mnogobrojnih poduzetnika. Financiranje građevinskih strojeva moguće je na rok od 84 mjeseca, dok je za financiranje opreme predviđeno vrijeme trajanja leasinga 60 mjeseci. Za početak je dovoljno uputiti ponudu koju klijent dobije od dobavljača strojeva/opreme, potom će PBZ Leasing d.o.o. u najkraćem roku izvijestiti klijenta o najprihvatljivijim modelima i uvjetima financiranja. 

Kontaktirajte PBZ Leasing d.o.o.
oprema@pbz-leasing.hr 

3. Plovila - nauta model otplate leasinga

PBZ Leasing d.o.o. zahvaljujući stečenom iskustvu može ponuditi uistinu najveći know-how počevši od nabavke plovila, financiranja, korištenja pa sve do ponovne prodaje plovila. Kvalitetu usluge potvrđuje podatak da smo putem financijskog leasinga financirali najveći broj jedrilica na Jadranu. Naglašavamo da je financiranje moguće kako kod novih, tako i kod rabljenih plovila. 

Kontaktirajte PBZ Leasing d.o.o.
plovila@pbz-leasing.hr 

4. Nekretnine - odaberite kada i koliko plaćate (softly model)

 

PBZ Leasing d.o.o. financira velike, no posebice ističemo, financiranje manjih objekata poput ureda ili prodajnih prostora. Pri analizi zahtjeva za financiranje nekretnine, bitno je da je nekretnina upisana u zemljišne knjige s uporabnom dozvolom, a i sama lokacija je bitna za zauzimanje pozitivnog stava. Za sagledavanje svih aspekata buduće investicije, preporučamo osobni razgovor. No jedno je jasno: plaćati najamninu ili pak identični mjesečni iznos putem leasing-obroka nije isto: u prvom slučaju i dalje tvrtka ostaje samo najmoprimac, a u slučaju leasinga tvrtka u konačnici postaje vlasnik prostora. 

Kontaktirajte PBZ Leasing d.o.o.
nekretnine@pbz-leasing.hr

Često dobre prilike leže u kupnji rabljenih predmeta leasinga. Saznajte više o aktualnoj akcijskoj ponudi PBZ leasing rabljenih: 

Informativni kalkulator tj. izračun PBZ leasing financiranja, možete naći ovdje.

Želite li da vas kontaktira PBZ leasing specijalist? Svoje kontakt podatke unesite u obrascu za kontakt.

PBZ leasing specijalisti nalaze se u svim regijama Hrvatske.

Svojim kupcima želite omogućiti kupnju putem leasinga? Kontaktirajte PBZ Leasing d.o.o. s povjerenjem kako bi zajednički razradili transparentnu i cjelovitu ponudu prilagođenu vašim potrebama i mogućnostima vaših kupaca. 

Kontaktirajte PBZ Leasing d.o.o.

osobna.vozila@pbz-leasing.hr
gospodarska.vozila@pbz-leasing.hr
oprema@pbz-leasing.hr
plovila@pbz-leasing.hr
nekretnine@pbz-leasing.hr

Za dobivanje dodatnih informacija iskoristite obrazac za kontakt.