Mreža poslovnica

Otvarate poslovni račun za svoj obrt ili firmu? Jednostavno i brzo u PBZ-u možete otvoriti poslovni račun preko kojeg ćete obavljati sve transakcije bilo da se radi o transakcijama u kunama ili stranoj valuti.

Devizni i kunski platni promet, odnosno plaćanje možete obaviti s bilo kojeg mjesta u bilo koje vrijeme, a na raspolaganju su vam PBZ poslovnice, bankomati, dnevno-noćni trezor, internetsko bankarstvo, mobilno bankarstvo, Sinergo desk te univerzalni pisač izvoda.

PBZ Sinergo desk

PBZ Sinergo desk je mjesto unutar podružnica i poslovnica PBZ-a koje je namijenjeno isključivo poslovanju s obrtnicima te malim i srednjim poduzetnicima.

Pronađite vama najbliži PBZ Sinergo desk (PDF verzija PBZ Sinergo deskova).

Pročitajte više

PBZ poslovnice

Izdvojeni šalteri u poslovnicama PBZ-a mjesta su gdje možete obavljati platni promet i na kojima vam je dostupan potpuni financijski servis poslovnog računa. U većim poslovnicama na usluzi vam je i PBZ Sinergo desk.

Vama najbližu poslovnicu PBZ-a možete potražiti ovdje.

Pročitajte više

PBZ bankomati

Dosta vam je različitih PIN-ova? Imamo rješenje! Na PBZ bankomatima možete samostalno na jednostavan način odabrati svoj PIN (nikada ne zapisujte PIN na karticu ili drugo lako dostupno mjesto).

Vama najbliži PBZ bankomat možete potražiti ovdje.

Pročitajte više

PBZ dnevno-noćni trezor (DNT)

Obavljajte platni promet putem mreže PBZ dnevno-noćnih trezora (DNT) uz niže naknade. Ispunite dokumentaciju i ugovorite uslugu polaganja gotovine u dnevno-noćni trezor.

Najbliži PBZ dnevno–noćni trezor možete potražiti ovdje.

Pročitajte više

PBZ univerzalni pisači izvoda

Informacije o stanju i promjenama na poslovnom računu možete jednostavno i brzo dobiti putem PBZ univerzalnih pisača izvoda.

Sve što trebate je PBZInfoCard – identifikacijsku karticu koju besplatno dobivate prilikom otvaranja poslovnog računa ili naknadno po zahtjevu.

Vama najbliži PBZ univerzalni pisač izvoda možete potražiti ovdje.

Pročitajte više