PBZ Sinergo Paketi

Velike pogodnosti za male poduzetnike

Svaki od paketa pažljivo je skrojen kako bi Vam pružio oslonac u svakodnevnom poslovanju. Uz usluge vođenja platnog prometa, koje su dio standardne ponude, u pakete smo uključili i razne popuste i pogodnosti te, ono što posebno valja istaknuti, inovativna osiguranja od raznih rizika koji prijete svakom poduzetniku.
Vjerujemo da ćete među ponuđenim Sinergo paketima pronaći onaj koji odgovara upravo Vašim potrebama.

Sinergo Standard

Namijenjen je malim poduzetnicima koji trebaju pouzdanu uslugu vođenja platnog prometa te mobilno bankarstvo i dodatno osiguranje od gubitka kartice

Pročitajte više

Sinergo Plus

Namijenjen je iskusnijim poduzetnicima koji, uz sve pogodnosti Sinergo Standard paketa, zbog opsega poslovanja trebaju i internetsko bankarstvo te osiguranje od gubitka kartice i osiguranje od cyber kriminala.

Pročitajte više

Sinergo Premium

Namijenjen je iskusnijim poduzetnicima koji kontinuirano šire svoje poslovanje i koji, uz sve pogodnosti Sinergo Plus paketa, trebaju i dodatno osiguranje od nezgode te popust na naknadu za obradu kredita.

Pročitajte više

PBZ Info servisi

Stanje i promet po vašem poslovnom računu možete pratiti 24 sata na dan svih 7 dana u tjednu putem PBZ Info servisa i besplatne PBZInfoCard kartice.

Besplatnu PBZInfoCard karticu dobivate prilikom otvaranja poslovnog računa ili naknadno temeljem zahtjeva.

Pročitajte više