Vi ste ovdje

Global Finance proglasio PBZ najboljom Bankom u Hrvatskoj

Zagreb, 20. ožujka 2013. — Časopis Global Finance proglasio je Privrednu banku Zagreb (PBZ) članicu Intesa Sanpaolo Grupe najboljom bankom u Hrvatskoj u kategoriji Best Emerging Markets Banks na području Srednje i Istočne Europe, u okviru ekskluzivnog istraživanja koje će biti objavljeno u svibanjskom izdanju časopisa.

Urednici časopisa Global Finance, s informacijama koje dobivaju od ekonomskih analitičara, direktora korporacija te bankarskih konzultanata, odabrali su najbolju banku na tržištima u razvoju u regiji i u 22 zemlje. Kriteriji za odabir najboljih banaka bili su: financijski pokazatelji, strateški odnosi, korisničke usluge, konkurentnost cijena te inovativnost proizvoda. Ova nagrada za PBZ nije samo priznanje poslovne kvalitete i izvrsnosti već nas obvezuje da nastavimo s razvojem inovativnih i konkurentnih proizvoda i usluga koji će doprinijeti još višoj kvaliteti u pružanju usluga  i  većem zadovoljstvu  naših klijenata.

Ovo je dvadeseta godina da Global Finance odabire vrhunske aktere u bankarstvu na  tržištima u razvoju. Istraživanje pokriva banke u Aziji, Bliskom istoku, Africi, Južnoj Americi te Srednjoj i Istočnoj Europi.