Vi ste ovdje

Intesa Sanpaolo proglašena „Najboljom bankom podskrbnikom u Italiji 2013."

Milano, 11. studenoga 2013.   ̶ U sklopu nagrada za Najbolju svjetsku banku podskrbnika 2013., časopis Global Finance proglasio je Intesu Sanpaolo „Najboljom bankom podskrbnikom u Italiji“.

Pri dodjeli ovog priznanja uzimaju se u obzir usluge skrbništva i namire talijanske imovine pružene domaćim i inozemnim financijskim institucijama te podskrbničke usluge banke, dok je i za jedne i za druge nadležan Odjel za globalno bankarstvo i transakcije u Sektoru za korporativno i investicijsko bankarstvo u Intesi Sanpaolo.

Svake godine, zajedno s financijskim analitičarima, Global Finance odabire najuspješnije međunarodne banke i pružatelje financijskih usluga, dodjeljujući titulu „Najbolja svjetska banka“ za različite financijske sektore.

Najuspješniji u svakoj kategoriji određuju se nakon procjene niza kriterija, uključujući: kvalitetu odnosa s klijentima i pružene usluge, konkurentne cijene, tehnološke platforme, učinkovitost poslovanja, poznavanje prakse i tržišta, tržišni udio, inovacije i angažman u poslovanju vrijednosnim papirima.