Vi ste ovdje

Prijave na PBZ nogometni kamp za djecu (Italia Socer Camp) su završene

Prijave na PBZ nogometni kamp za djecu (Italia Socer Camp) su završene  - sva su mjesta popunjena!  Ovo sportsko događanje namijenjeno je djeci u dobi od 7 do 14 godina, a  održat će se u Zagrebu u trajanju od 1. do 5. srpnja 2019.  za ukupno oko 150 djece. Polaznici nogometnog kampa imat će mogućnost stjecati vrijedna znanja o nogometnim tehnikama i taktikama po poznatoj i provjerenoj metodi vrhunskih nogometaša. Promotor kampa je legenda talijanskog nogometa Roberto Baggio. Dvoje najboljih sudionika hrvatskog nogometnog kampa koji će se održati Zagrebu putovat će u Italiju kako bi sudjelovali  na događanju Italia Soccer Camp DAY (prije lipnja 2020). Događanje Italia Soccer Camp DAY sadržava: treniranje u sportskom centru Centro Tecnico Federale FIGC u Covercianu u Italiji,  posjet muzeju nogometa u Covercianu, pohađanje posebne didaktične nogometne nastave i ulaznice za utakmice u talijanskoj nogometnoj ligi Serie A.   

Prijave primamo do 17. lipnja!

 • kamp je uz stručno vodstvo talijanskih i hrvatskih trenera u potpunosti besplatan i namijenjen je dječacima i djevojčicama u dobi od 7 do 14 godina. 
 • mjesto i vrijeme održavanja kampa je na terenima NK Trnje, Trg kardinala Franje Šepera 9,  Zagreb svaki dan od 17 do 20 sati. 
 • uz program treninga kampa, djeci je osigurana službena PUMA oprema i voda tijekom treninga (Potrebno je ponijeti  vlastitu  sportsku obuću!). 

Prijave je potrebno poslati najkasnije do 17. lipnja 2019. mailom na nogometni.kamp@pbz.hr i u prijavi je potrebno navesti: 

   • puno ime/prezime djeteta
   • datum i  godinu rođenja
   • kontakt broj roditelja
   • veličinu majice, šorca i veličinu stopala (čarapa)