PBZ dobila Zlatnu kunu 2018.

Privredna banka Zagreb dobila je nagradu za najuspješniju banku u RH u kategoriji banaka – Zlatnu kunu – ukupno po peti put, a drugi put zaredom. Do sada je Zlatna kuna dodijeljena našoj banci tijekom 2004., 2005., 2010. i 2017. godine. Nagradu Zlatna kuna dodjeljuje Hrvatska gospodarska komora od 1993.  za uspješnost u poslovanju i doprinos hrvatskome gospodarstvu u cjelini. Lista nominacija temelji se na izračunu utvrđenih pokazatelja, a primjereno se vrednuje i ukupni poslovni imidž trgovačkih društava, njihov utjecaj na razvoj djelatnosti kojoj pripadaju, kao i doprinos razvoju hrvatskoga gospodarstva u cjelini. Na svečanoj dodjeli nagrade održane u City Plaza Zagreb Zlatnu kunu primio je Dinko Lucić, predsjednik Uprave PBZ koji je tom prilikom naglasio kako nagrada pripada “svim našim djelatnicima i klijentima”. Ponosni smo i motivirani nastaviti s inovativnim poslovanjem i pružanjem najbolje usluge našim korisnicima..

Dodjela nagrade okupila je brojne gospodarstvenike i osobe iz političkog života, a nazočili su joj predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Vlade Andrej Plenković, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić, ministar gospodarstva, poduzetništva i obrta Darko Horvat, rektor zagrebačkog sveučilišta Damir Boras i dr.

zlatna kuna 2018zlatna kuna 2018 govorzlatna kuna 2018 svi