Vi ste ovdje

Nagrada „The Banker“ 2013.: Intesa Sanpaolo dobila nagradu „Banka godine 2013. u Italiji” četvrtu godinu za redom

Milano, 2. prosinca 2013. – Četvrtu godinu za redom, Intesa Sanpaolo je nagrađena nagradom “Banka godine 2013. u Italiji” od strane utjecajnog financijskog mjesečnika THE BANKER (grupacija Financial Times), na svečanoj dodjeli održanoj u  Londonu.

Nagrada, prepoznata kao postavljanje „standarda za izvrsnost u bankarstvu“ u financijskom svijetu, dodijeljena je uzimajući u obzir široki spektar kriterija uključujući dobar učinak u ekonomskom smislu, kao i u pogledu kapitala, likvidnosti i razine Tier 1. Ostali kriteriji uključuju promidžbu brojnih inicijativa kao podrške poslovanju, učinkovitosti u odgovaranju na promjenjive potrebe klijenata i stalno uvođenje inovativnih mjera kao alata za povećanje zadovoljstva klijenata i razina produktivnosti.

THE BANKER je također dodijelio nagradu Intesa Sanpaolo Banci Bosna i Hercegovina kao„Banka godine 2013. u Bosni i Hercegovini“. 
„Doista smo počašćeni ovim priznanjem”, prokomentirao je Carlo Messina, glavni izvršni direktor Intesa Sanpaolo Grupe. „U recesijskom okruženju koje nastavlja biti vrlo izazovno za bankarski sektor, naša je Banka postigla važne rezultate i visok omjer kapitala i likvidnosti, što nas stavlja u vodeći položaj po pokazateljima u eurozoni.” „Htio bih zahvaliti našem timu na napornom radu. Vjerujem da će zahvaljujući povezanom i motiviranom timu uprave, rukovodstvo i naših 94. 000 kolega koji rade u Italiji i 41 zemlji diljem svijeta potvrditi postojanost naših rezultata”, dodao je.