Obavijest klijentima o prestanku izdavanja čekovnih blanketa

Poštovani klijenti, kontinuirano unapređujući svoje poslovanje i uvodeći najsuvremenije tehnologije od 01.07.2013. Privredna banka Zagreb d.d. prestaje s izdavanjem čekovnih blanketa, a obročna otplata i dalje je moguća putem kartice PBZ tekućeg računa u kunama.

PBZ čekovima možete plaćati do 31.12.2013., a Banka će zaprimati čekove na naplatu do 30.06.2014., nakon čega čekovni blanketi postaju nevažeći. Ako želite, nerealizirane čekovne blankete možete vratiti do 30.06.2014., uz povrat naplaćene naknade za izdani čekovni blanket po cijeni 4 kn/čekovni blanket.

Obročna otplata putem kartice PBZ tekućeg računa u kunama je sigurniji, jednostavniji i brži način raspolaganja sredstvima na računu. Ako Vam zatreba mogućnost obročne otplate, karticu PBZ tekućeg računa u kunama možete koristiti za kupovinu do 12 rata na posebno označenim prodajnim mjestima, bez kamata i naknada, ovisno o iznosu i uvjetima prodajnog mjesta. Rate obročne otplate dospijevaju mjesečno, s time da prva rata dospijeva mjesec dana od datuma kupovine. Obročna otplata putem kartice PBZ tekućeg računa u kunama moguća je na POS uređajima Privredne banke Zagreb instaliranim na više od 18.000 prodajnih mjesta u Hrvatskoj.