Intesa Sanpaolo: Enrico Tommaso Cucchiani preuzima mjesto glavnog izvršnog direktora

Torino, Milano, 24. studeni 2011. – Danas je održana sjednica Nadzornog odbora Intese Sanpaolo predvođena Giovannijem Bazolijem.

U skladu s člankom 23.9. Statuta, Guido Ghisolfi zamijenit će Elsu Fornero na mjestu člana odbora od 16. studenog 2011. Što se tiče internih povjerenstava unutar Nadzornog odbora, mjesto Else Fornero u Povjerenstvu za imenovanje preuzet će Gianguido Sacchi Morsiani, dok će ju Guido Ghisolfi zamijeniti u Povjerenstvu za strategiju.

Na temelju jednoglasnog prijedloga Povjerenstva za imenovanje, Nadzorni odbor, u svojem punom sastavu, jednoglasno je imenovao Enrica Tommasa Cucchianija članom Upravnog odbora, a odluka stupa na snagu 22. prosinca 2011. Štoviše, Nadzorni odbor jednoglasno je predložio Enrica Tommasa Cucchianija kao direktora i glavnog izvršnog direktora u Upravi .
Upravni odbor, predvođen Andreom Beltrattijem, sastao se danas te su njegovi prisutni članovi jednoglasno imenovali Enrica Tommasa Cucchianija glavnim izvršnim direktorom. Imenovanje stupa na snagu 22. prosinca 2011.