Nova PBZ poslovnica u Valpovu

Valpovo, 12. svibnja 2008. Privredna banka Zagreb kontinuirano unaprjeđuje svoj poslovni portfelj te će u okviru strateškog restrukturiranja niz ispostava na području Valpova preustrojiti u poslovnice. Preustrojavanjem ispostava u poslovnice PBZ će značajno povećati kvalitetu i kompetitivnost, a građanima će omogućiti efikasnije i dostupnije poslovanje. Prva u nizu bila je ispostava u Belišću koja od prošle godine uspješno djeluje kao poslovnica, a danas je svečano otvorena poslovnica VALMA na adresi Osječka 2, Valpovo.

Tako će od sada građani Valpova moći i u ovoj novoj poslovnici koristiti cjeloviti financijski servis koji uključuje bankomat, dnevno-noćni trezor, usluge osobnog bankara, stambenu štedionicu, najpovoljnije stambene i auto kredite, devizne i kunske depozite uz atraktivne kamate, različite mogućnosti investicijskog ulaganja, poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima, te najsuvremenije servise kao što su telefonsko, Internet, SMS, WAP i mPay bankarstvo.

Poslovnicu su otvorili Tomislav Lazarić, član Uprave Privredne banke Zagreb, Marko Krog, izvršni direktor sektora za razvoj distribucijskih kanala u PBZ-u, te Zlatko Ivošević, direktor podružnice Valpovo PBZ-a, a svečanosti su nazočili predstavnici lokalne samouprave i poslovni klijenti Banke. Prilikom otvorenja poslovnice, Tomislav Lazarić član Uprave Privredne banke Zagreb, uručio je donaciju od 10.000 kuna Udruzi osoba s invaliditetom "MI" iz Valpova. Trenutno podružnica Valpovo ima 7 poslovnica (Centar Valpovo, Valma, Belišće, Donji Miholjac, Našice, Slatina i Virovitica) unutar kojih poslovnica Centar Valpovo ima tri ispostave (Petrijevci, Bizovac i Termia), a ove godine podružnica slavi svoju 30. obljetnicu.