Nova PBZ poslovnica u Zelini

Zagreb, 9. svibnja 2008. Privredna banka Zagreb otvorila novu poslovnicu u Gradu Sveti Ivan Zelina Privredna banka Zagreb danas je svečano otvorila vrata nove oslovnice u Gradu Sveti Ivan Zelina na adresi Trg Ante Starčevića 13. Novu poslovnicu u Zelini otvorio je Božo Prka, predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb i Mijo Jukić, direktor podružnice Zagreb PBZ-a.

Svečanom otvorenju prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, poslovni klijenti Banke i ugledni gospodarstvenici. Prilikom simboličnog uručenja ključeva Martini Špoljarec, voditeljici poslovnice, gradonačelnik Grada Sveti Ivan Zelina, Vlado Žigrović zaželio je Privrednoj banci Zagreb mnogo uspjeha u radu i poslovanju. U povodu otvorenja nove poslovnice predsjednik Uprave PBZ-a Božo Prka uručio je donacije u iznosu od 10.000 kuna i to Hrvatskom pjevačkom društvu „Zelina“ i Župi „Svetog Ivana Krstitelja“ iz Zeline, dok je Mijo Jukić, direktor podružnice Zagreb uručio Maestro Prepaid poklon kartice Privredne banke Zagreb s iznosom od po 1.000 kn dvojici učenika Osnovne škole Dragutina Damjanića i jednom učeniku Srednje škole Dragutina Stražimira iz Zeline.

Cjeloviti financijski servis koji pruža nova poslovnica uključuje bankomat, usluge osobnog bankara, stambenu štedionicu, najpovoljnije stambene i auto kredite, devizne i kunske depozite uz atraktivne kamate, različite mogućnosti investicijskog ulaganja, poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima, te najsuvremenije servise kao što su telefonsko, Internet, SMS, WAP i mPay bankarstvo, čime je Privredna banka Zagreb osigurala građanima najmodernije standarde bankarskog poslovanja.