Vi ste ovdje

Nova podružnica u Bjelovaru

Bjelovar, 29. listopada 2008. - Privredna banka Zagreb otvorila novu podružnicu u Bjelovaru S ciljem restrukturiranja svojih organizacijskih dijelova Privredna banka Zagreb danas je svečano otvorila vrata nove Podružnice i poslovnice u Bjelovaru na adresi Petra Preradovića 7.

Dosadašnja Podružnica Ivanić Grad sada postaje poslovnica i dio je novoosnovane Podružnice Bjelovar. U sklopu Podružnice Bjelovar sada djeluje 6 poslovnica: Ivanić Grad, Čazma, Križevci, Križ, Vrbovec i Bjelovar. Ovim preustrojavanjem PBZ će od sada značajno povećati kvalitetu i kompetitivnost, a građanima i poslovnim subjektima će omogućiti efikasnije i dostupnije poslovanje.

Novu Podružnicu u Bjelovaru otvorio je g. Robert Stepančić, direktor nove Podružnice, a na svečanom otvorenju prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave, poslovni klijenti Banke, ugledni gospodarstvenici te članovi menadžmenta PBZ-a s g. Tomislavom Lazarićem na čelu. U sklopu nove zgrade Podružnice otvorena je i nova poslovnica Bjelovar te je prilikom simboličnog uručenja ključeva voditeljici poslovnice gđi. Mariji Ovčariček Matijević, gradonačelnik Grada Bjelovara zaželio Privrednoj banci Zagreb mnogo uspjeha u radu i poslovanju. U povodu otvorenja nove Podružnice, donaciju u iznosu od 40.000 kn, u obliku simboličnog čeka, gradonačelniku Bjelovara g. Antonu Korušecu, uručio je zamjenik predsjednika Uprave PBZ g. Tomislav Lazarić.

Prigodom otvorenja uručene su i donacije od 5000 kn III. osnovnoj školi Bjelovar, a simbolični ček preuzela je Ljubica Zečić ravnateljica škole, te 5.000 kn KUD-u "Veliko trojstvo" - simbolični ček preuzela je gđa Gordana Marta Matunci, voditeljica KUD-a. Robert Stepančić, direktor podružnice Bjelovar uručio je Maestro Prepaid poklon karticu Privredne banke Zagreb s iznosom od po 1.000 kn učenicima srednjih škola iz Bjelovara prema kriteriju uspjeha u školi i sudjelovanju na državnim i županijskim natjecanjima. Donacije su dobili Monika Šušnjarec, Martina Đurđević i Vedran Komlen.