PBZ Invest ponudio Zlatni portfelj II

Zagreb, 27. rujna 2012. - Zlatni portfelj II, usluga PBZ Investa, od danas se nudi u poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d., a nastala je kao rezultat vrlo uspješnog plasmana slične usluge u prvom dijelu ove godine. Povratak na početnu stranicu Ispis stranice Slanje linka prijatelju Povratak na prethodnu stranicu Zlatni portfelj II, također omogućuje posredno izlaganje dijela imovine kretanju vrijednosti zlata. Koncipiran je na način da zaštiti uloženu glavnicu u EUR po isteku razdoblja ulaganja od dvije godine, te pruža mogućnost prinosa od maksimalno 24% za dvije godine.

Struktura Zlatnog portfelja II sastoji se od ulaganja PBZ Investa u depozitni i opcijski dio. Depozitni dio omogućuje zaštitu glavnice, ostvarujući unaprijed ugovorenu fiksnu kamatnu stopu, dok opcijski dio omogućuje ostvarivanje dodatnog prinosa sukladno kretanju cijene zlata.

Minimalni iznos ulaganja je 5.000 eura u kunskoj protuvrijednosti. Zlatni portfelj II odgovor je PBZ Investa na sve veće potrebe klijenata za diversifikacijom i zaštitom ulaganja.
Razdoblje upisa počinje 27. rujna i trajat će do 10. studenoga 2012. godine. Upis će se obavljati u poslovnicama Privredne banke Zagreb d.d.

PBZ Invest d.o.o.