Vi ste ovdje

Privredna banka Zagreb otvorila novu poslovnicu u Osijeku

5. studenog 2009. - Privredna banka Zagreb danas je svečano otvorila vrata nove poslovnice u Osijeku, na adresi Zmaja Jovana Jovanovića 1.

Novu poslovnicu u Osijeku otvorio je gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo, a svečanom otvorenju prisustvovali su Dinko Lucić, član Uprave Privredne banke Zagreb i Ivica Kordić, direktor Regije Slavonija Privredne banke Zagreb te poslovni klijenti Banke.

U povodu otvorenja nove poslovnice, u ime Privredne banke Zagreb, Snježana Srb, direktorica prodaje, uručila je donaciju u iznosu od 10.000kn Pučkoj kuhinji Caritasa Osijek koji djeluje u sklopu Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije. Donaciju je primio vlč. Ivica Rebić, ravnatelj Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije. Caritas Đakovačko-osječke nadbiskupije pomaže ukupno 206 korisnika i to obitelji s dvoje i više djece čiji su roditelji nezaposleni, stari i nemoćni i invalidi koji u Pučku kuhinju svakodnevno dolaze po kuhani obrok.

Caritasova Pučka kuhinja je započela s radom 1993. godine. Cjeloviti financijski servis koji pruža nova poslovnica uključuje bankomat, usluge osobnog bankara, stambenu štedionicu, najpovoljnije stambene i auto kredite, devizne i kunske depozite uz atraktivne kamate, različite mogućnosti investicijskog ulaganja, poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima, te najsuvremenije servise kao što su telefonsko, Internet, SMS, WAP i mPay bankarstvo, čime