Radionice za poduzetnike

7. ožujka 2011. - "Poduzetnici i banke – Zajedno na putu do uspjeha", naziv je radionica za poduzetnike, zajedničkog projekta Hrvatske udruge poslodavaca (HUP) i Hrvatske udruge banaka (HUB) kojim će se nastojati olakšati komunikacija te educirati i informirati polaznike o zasnivanju poslovnog odnosa s bankom, posebice o kreditnom odnosu.

Radionice su namijenjene zaposlenicama i vlasnicima malih i srednjih poduzeća, onima s malo iskustva ili bez iskustva u poslovanju s bankama, kao i poduzetnicima - početnicima.

Predavači radionice su stručnjaci iz banaka koji svakodnevno rade s malim i srednjim poduzetnicima, a pripremili su je predstavnici 11 banaka članica Hrvatske udruge banaka.

Banke, sudionice ovoga projekta, doniraju vrijeme svojih zaposlenika čime radionice za poduzetnike postaju još jedna od aktivnosti u segmentu društveno odgovornog poslovanja - financijsko opismenjivanje poduzetnika.

Radionica nije pojedinačno savjetovanje poduzetnika već daje odgovore i pregled faza kreditnog procesa u banci – na što banka mora obratiti pažnju prilikom zasnivanja kreditnog odnosa, odnosno što točno procjenjuje u kreditnom prijedlogu poduzetnika. Također, radionica ukratko upućuje na aktualne zakone i propise Republike Hrvatske, donosi pregled dokumentacije koju poduzetnik mora priložiti prilikom traženja kredita, objašnjava financijske pokazatelje ključne za dobar kreditni prijedlog.

Sve dodatne informacije, uključujući i raspored održavanja radionica, također se nalaze i na internet stranicama HUP-a - http://www.hup.hr/

Zainteresirani poduzetnici mogu se informirati i prijaviti putem e-maila: puma@hup.hr

Više informacija pročitajte klikom ovdje.