Vi ste ovdje

SLUŠAMO VAS 100% –zajednička akcija za Hrvatsku bez mina

Zagreb, 23. rujna 2010. – U okviru projekta "Slušamo Vas 100%", Privredna banka Zagreb provodi kontinuirano istraživanje zadovoljstva klijenata uz plemenitu akciju doniranja aktivnosti razminiranja te pomoći žrtvama mina u Republici Hrvatskoj.

ZA HRVATSKU BEZ MINA

Privredna banka Zagreb iznimno cijeni povratne informacije svojih klijenata koje su od velike važnosti za poboljšanje sveukupnog odnosa s klijentima kao i daljnji razvoj i unapređenje proizvoda i usluga Banke.

U sklopu našeg strateškog programa Slušamo Vas 100% pokrenuli smo istraživanje zadovoljstva klijenata među Vama - korisnicima PBZ internetskog bankarstva kako bismo Vam pružili što kvalitetniju uslugu prilagođenu Vašim poslovnim potrebama i očekivanjima.

Za sudjelovanje u ovom istraživanju koje se provodi na odabranom uzorku, po svakom klijentu koji ispuni anketni upitnik, Privredna banka Zagreb donirat će iznos od 10 kuna Hrvatskom centru za razminiranje.
Vjerujemo da ćete svojim sudjelovanjem podržati ovu plemenitu akciju čime ćemo zajednički dati doprinos za Hrvatsku bez mina i pružiti podršku ostvarenju projekata pomoći žrtvama mina.

Svjesni smo da se uspjeh u poslovanju ne mjeri samo ostvarenjem financijskih rezultata, nego danas u modernom društvu, on podrazumijeva i aktivnosti usmjerene prema društveno odgovornom ponašanju, održivom razvoju i unaprjeđenju kvalitete života u Republici Hrvatskoj.

Unaprijed zahvaljujemo na suradnji.

Vaša Privredna banka Zagreb