Vi ste ovdje

Slušamo Vas 100%

Vaše mišljenje za bolje korisničko iskustvo

Kada biste mogli utjecati na poslovanje Banke vezano uz poboljšanje korisničkog iskustva i prilagodbu Vašim stvarnim potrebama, biste li iskoristili priliku? Privredna banka Zagreb pokrenula inicijativu koja ima za cilj upravo to – ovisno o različitim načinima Vaše interakcije s Bankom, moguće je da ćete dobiti e-mail s linkom na kratak upitnik u kojem ćemo Vas pozvati da ocijenite svoje zadovoljstvo Bankom i s nama podijelite svoje mišljenje.

Želimo naglasiti da je sudjelovanje na dobrovoljnoj osnovi. Također, nikada Vas ovim putem nećemo tražiti bilo kakve osobne ili financijske podatke.

Kontinuirano slušamo naše klijente te su nam dobivene povratne informacije vrijedna osnova za unapređenje poslovanja. Razgovarajte s nama kako bismo Vam mogli ponuditi još kvalitetniji odnos s Bankom prilagođen Vašim potrebama i željama.

Vaše nam je mišljenje važno i bit će nam drago što ste ga podijelili s nama!

Hvala Vam unaprijed na izdvojenom vremenu.

 

Poštovani,

Privredna banka Zagreb čvrsto vjeruje da su kvaliteta odnosa s klijentima i povjerenje koje nam oni ukazuju temeljne vrijednosti koje trebamo stalno i predano štititi. Kako bismo preveli naše riječi u djela, osmislili smo program "Slušamo Vas 100%", pokrenut s namjerom boljeg razumijevanja potreba i želja naših klijenata.

Važno nam je saslušati sve prijedloge i dati vam odgovore na pitanja jer smo iznimno svjesni da tako možemo konstantno poboljšavati kvalitetu naših usluga i zajedno razvijati dugoročan odnos temeljen na povjerenju.

Svoje prijedloge, pitanja ili pohvale možete nam poslati ne e-mail adresu Slusamovas@pbz.hr