• No Suggestions Result

Dodatna sredstva za likvidnost

Krediti za očuvanje financijske likvidnosti

Što Mjera nudi?

Očuvanje gospodarske aktivnosti

Dodatna sredstva za radni kapital

Suradnja s razvojnim bankama

HBOR i HAMAG

Sigurnost klijenata i djelatnika

Online predaja Zahtjeva za likvidnost

Mjera za financijsku likvidnost

U svrhu ublažavanja posljedica uzrokovanih virusom COVID-19, te u skladu s mjerama Vlade RH od 17. ožujka i smjernicama HNB-a, pripremili smo drugi paket Mjera za pravne osobe i obrtnike koji se odnosi na mogućnost dodatnih sredstava za likvidnost (krediti za očuvanje financijske likvidnosti). 

Mjera - krediti za očuvanje financijske likvidnosti

  • nova kreditna sredstva za radni kapital

Koraci predaje Zahtjeva za očuvanje financijske likvidnosti:

  • prijava na FINA on-line portalu za Mjeru dodatne likvidnosti (prva mjera po redu) te odabir PBZ banke za realizaciju
  • Banka će Vas e-mailom obavijestiti o zaprimanju Zahtjeva, nakon što joj FINA isti proslijedi, te inicijalnom prihvaćanju istog
  • ako je Vaš Zahtjev prihvaćen, na dnu ove stranice (u dijelu Dokumenti) je potrebno preuzeti i popuniti obrasce Zahtjev za kredit i Upitnik te ih zajedno s financijskim izvještajem za 2019. dostaviti svojem menadžeru za odnose s klijentima
  • nakon obrade dostavljenih podataka, Banka će Vam u najkraćem roku dostaviti indikativnu ponudu i popis potrebne dokumentacije za obradu Zahtjeva (kreiranu temeljem Vašeg Zahtjeva te u skladu s uvjetima Programa sa razvojnim bankama i potpornim institucijama)
  • ako vam je ponuda prihvatljiva, potrebno ju je potvrditi kroz dostavu zatražene financijske i druge dokumentacije neophodne za obradu Zahtjeva (koja je navedena u indikativnoj ponudi)

Nakon obrade i pozitivne Odluke sklapa se Ugovor o kreditu, te je klijent u obvezi dostaviti Banci ugovorene instrumente osiguranja kao i dokumente za namjensko korištenje kredita.

Za dodatne informacije o Mjeri molimo vas obratite se svom menadžeru za odnose s klijentima, te pratite objave na ovoj stranici gdje će biti dostupne sve nove informacije.


 

Zaštita je važna, komuniciramo online.

Privredna banka Zagreb kontinuirano poduzima sve potrebne radnje i preventivne mjere te vjerujemo da ćemo na taj način zajednički osigurati nesmetan rad i dostupnost usluga kroz alternativne kanale komunikacije.

Iskoristite mogućnost dodatnih sredstava za likvidnost
Korak 1
Prijava na FINA online portalu uz izbor PBZ banke za realizaciju
Korak 2
Banka vas putem emaila informira o zaprimljenom zahtjevu
Korak 3
Popunjavate Zahtjev i Upitnik koje ste preuzeli s ove stranice
Korak 4
Banka dostavlja indikativnu ponudu, po potvrdi slijedi obrada Zahtjeva
Korak 5
Dostava dokumentacije za ugovaranje kredita i korištenje sredstava
Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.