• Nema rezultata za traženu pretragu

Pet razloga zašto ugovoriti digitalno bankarstvo

Prebaciti novac prijatelju uz #withPAY ili podignuti novac bez kartice na bankomatu uz #withCASH nikad nije bilo lakše.

Da li je stvarno postojao život prije mobitela? Danas ga je teško zamisliti!

Mobitel nam je postao produžetak ruke – danas na njemu možeš imati aplikacije u kojima otkrivaš nove recepte, one koje te potiču na vježbanje, a ona koju svakako moraš imati je aplikacija PBZ digitalnog bankarstva. Zašto? Jer je brza, sigurna i olakšat će ti život. Ako to nije dovoljno, baci oko na još nekoliko razloga.

Samostalno biraš vrijeme i mjesto

Uz PBZ digitalno bankarstvo, više ne trebaš odlaziti u poslovnicu – sve svoje bankarske poslove možeš odraditi preko mobitela ili računala jer su ti sada sve usluge dostupne kad god poželiš.

Funkcionalnosti koje olakšavaju svakodnevicu

Znaš li što su #withSAVE, #withKEY #withCASH i #withPAY? To su samo neke od funkcionalnosti PBZ digitalnog bankarstva, a uz njih možeš štedjeti, autorizirati online kupnje, podizati gotovinu na bankomatu bez kartice i prebacivati prijateljima novac. Ukratko, jednom kad ih probaš, bez njih nećeš moći zamisliti svoj dan.

Plaćanje računa

Velike su šanse da, ako ne živiš u rodnom gradu pod roditeljskim krovom, moraš samostalno plaćati račune. Dani unošenja svakog broja s uplatnice zasebno su prošli – jednostavnim skeniranjem možeš platiti svoje mjesečne račune bez čekanja da posjetiš poštu ili sjedneš za računalo.

Učenje samostalnosti

Putem aplikacije možeš pratiti svoju potrošnju, stanje na računima, obavljati brza plaćanja, gledati tečajne liste… i to sve u hodu. Iako će te možda pogled na stanje računa nakon izlaska neugodno iznenaditi, i to je jedan od načina kako da se naučiš kontrolirati i možda čak malo i štedjeti.

Korisnička pomoć prilagođena tebi

Imaš problem s nekom od bankovnih usluga? Umjesto odlaska u poslovnicu – posjeti aplikaciju. Ondje pronađi rubriku ‘Chat’ i kroz razgovor s korisničkom službom koja ti je uvijek dostupna, riješi sve nejasnoće.

Ovo su samo neke od pogodnosti PBZ digitalnog bankarstva. Ostatak saznaj ugovaranjem PBZ Indeks plus paketa – u njemu dobiješ PBZ digitalno bankarstvo, žiro i tekući račun, Visa Inspire debitnu karticu, Visa Student karticu koja ti donosi limit potrošnje od 2.000 kuna… sve što jednom studentu treba!

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja