• Nema rezultata za traženu pretragu

Pametna plaćanja

Praktična, brza i jednostavna, odaberite između različitih načina plaćanja koje odgovara vašim potrebama

Zašto će vam se svidjeti

Brzina

Provedite plaćanje u samo par klikova

Fleksibilnost

Plaćajte kada želite i gdje god se nalazite

Jednostavnost

Plaćanje uz jednostavnije procese i moderne tehnologije

Novi načini plaćanja mobilnom aplikacijom PBZ digitalnog bankarstva
Novi načini plaćanja
Novi načini plaćanja mobilnom aplikacijom PBZ digitalnog bankarstva
Plaćajte jednostavno i brzo kao što je slanje poruke prijatelju uz funkcionalnost s ekrana prijave #withPAY
Plaćajte svoje račune u trenu skeniranjem 2d bar koda s uplatnice
Ubrzajte prijenose između svojih vlastitih računa aktivacijom funkcionalnosti Brzi prijenosi
Pojednostavnite transakcije vašim čestim kontaktima i brže plaćajte bez potrebe autorizacije
Google Pay

Praktičnost


Zaboravite na svoj novčanik, plaćajte beskontaktno putem mobilnog telefona!

Obavljajte svakodnevne transakcije koristeći samo svoj Android ili iOS mobilni telefon i iskoristite pogodnosti jednostavnijeg plaćanja.

 

Brza plaćanja

Brza plaćanja

Pojednostavljene transakcije vašim pouzdanim primateljima

Imate li kontakte kojima redovito vršite uplate u svojem popisu primatelja? Ili ste vi ona osoba u obitelji koja „puni“ mobitele ostalih članova bonovima?

Možete te brojeve računa i brojeve mobilnih telefona kojima se stalno bavite označiti kao pouzdane te ćete takve transakcije moći obavljati brže, bez potrebe da svaku autorizirate.

Brža plaćanja

Označite bankovne račune svojih najčešćih primatelja kao pouzdane te sredstva možete uplaćivati bez potrebe autorizacije za svaku transakciju uporabom PIN-a ili biometrijskim skeniranjem.

Brzi prijenosi

Brzi prijenosi

Ubrzajte prijenose između svojih vlastiti računa

Želite li prenijeti sredstva između svojih računa na jednostavniji način ili platiti račun kreditne kartice u trenu? Aktivirajte funkciju Brzi prijenosi i možete napraviti transakcije u tren oka.

Ako omogućite funkciju Brzi prijenosi, možete prebacivati novac sa svog tekućeg ili štednih računa u istoj ili u različitim valutama uplaćivati na svoje kreditne kartice, kredite i slično bez potrebe autorizacije svake pojedine transakcije.

Jednom kada ste ju uključili u Postavkama, funkcija Brzi prijenosi odmah je aktivna. Odmah možete početi s prijenosom bez uporabe PIN-a ili otiska prsta.

Skeniraj i plati

Skeniraj i plati

Najjednostavniji način za plaćanje vaših računa

Nemojte čekati da pronađete poštanski ured ili da dođete do svog računala kako biste platili račune. Jednostavno uzmite svoj pametni telefon  i platite svoje mjesečne račune u trenu skeniranjem 2D bar koda s uplatnice.

Plaćanje u trenu

Jednostavno skenirajte 2D bar kod s uplatnice pomoću kamere na svojem pametnom telefonu kako bi se podaci za uplatu automatski popunili. Nema unosa teksta niti ručnog ubacivanja podataka. Jednostavno platite račune potvrdom automatski umetnutih podataka.

Planirajte unaprijed

Unesite naloge u najavi sa željenim datumom izvršenja u budućnosti. Jednostavno skenirajte i postavite datum kada želite da se uplata izvrši.

Budite uvijek organizirani

Pratite svoje mjesečno plaćanje računa bez muke! Pogledajte izvršene naloge ili naloge u najavi na vašem popisu plaćanja.

#withPAY

#withPAY

Pametno i brzo plaćanje vašim kontaktima

#withPAY omogućuje vam plaćanje brzinom svjetlosti, što čini svakodnevne bankarske transakcije bržima i praktičnijima nego ikad prije.

Jednostavno otvorite aplikaciju PBZ mobilnog bankarstva i platite kontaktima direktno iz prijave ekrana.

Prijava i plaćanje

Za početak korištenja #withPAY, prijavite se na uslugu klikom na gumb #withPAY na ekranu prijave u aplikaciju ili u Postavkama. Sve što vam treba je broj mobilnog telefona registriran u bazi podataka banke i aktivni račun u eurima.

Plaćanje putem #withPAY odvija se između korisnika usluge. Kako biste platili, samo kliknite na #withPAY na ekranu prijave u aplikaciju i odaberite primatelja iz svoje liste kontakata. Kontakte možete i pretraživati, a prikazuju se s fotografijama kako bi sve bilo što intuitivnije. Odredite iznos koji želite platiti, dodajte opis i gotovo! Plaćanje je odobreno PIN-om ili biometrijskim podacima.

 

Pridružite se!

Svakim danom sve više ljudi cijeni jednostavnost i učinkovitost #withPAY.

Pozovite prijatelje i kontakte da se priključe tako što ćete ih odabrati u imeniku i automatski će im biti poslana poruka.

Instant plaćanja

Instant plaćanja

U samo 10 sekundi doznačite sredstva primatelju u drugoj banci!

Nova usluga Instant plaćanja omogućuje svim klijentima PBZ-a, građanima i pravnim osobama brzu i efikasnu uslugu zadavanja i izvršenja naloga za Instant plaćanja u kunama na transakcijski račun u drugoj banci u RH putem svih kanala banke - u PBZ poslovnici, PBZ digitalnim bankarstvom - mobilna i internetska verzija, PBZCOM@NET.

U najviše 10 sekundi sredstva će biti doznačena primatelju Instant naloga bez obzira u kojoj banci u RH ima otvoren transakcijski račun uz nužan preduvjet da su banka platitelja i banka primatelja plaćanja sudionica novouspostavljenog  EuroNKSInst platnog sustava.

Sudionici EuroNKSInst sustava su:

 • Addiko Bank d.d.
 • BKS BANK AG, Glavna podružnica Hrvatska
 • Hrvatska poštanska banka d.d.
 • Istarska kreditna banka Umag d.d.
 • Partner banka d.d. 
 • Privredna banka Zagreb d.d.
 • Zagrebačka banka d.d.

Prednosti Instant plaćanja:

 • dostupnost usluge 24/7/365 - izvršenje transakcije bilo koji dan u godini, 24 sata na dan, neovisno radi li se o radnom ili neradnom danu
 • brzina - izvršenje transakcije i raspoloživost sredstava na računu primatelja u roku od najviše 10 sekundi
 • pristup usluzi s bilo kojeg mjesta – mogućnost zadavanja Instant naloga za plaćanje digitalnim kanalima (PBZ digitalnim bankarstvom – mobilna i internetska verzija) te u PBZ poslovnicama
 • maksimalan iznos transakcije - do iznosa od 13.273,00 EUR (100.000,00 HRK) po transakciji.

Isprobajte najbrže plaćanje putem EuroNKSInst platnog sustava!

Isprobajte najjednostavniji način plaćanja računa

Potrebno je samo skenirati 2D bar kod ili talon uplatnice i podaci s uplatnice će se automatski učitati.

Tako jednostavno!

Sada ovako plaćamo
Digitalno bankarstvo

Otkrijte i ostale inovativne funkcionalnosti

Upravljajte svojim financijama bilo kada bilo gdje!
Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.