• Nema rezultata za traženu pretragu

Investicijsko savjetovanje

Stručna pomoć pri svakoj investicijskoj odluci.

Zašto će vam se svidjeti

Pouzdano

Željeno ulaganje procjenjuje se prema investicijskom profilu i željama

Važno je znati gdje ste

Provjerite rezultate svog upitnika za procjenu primjerenosti

Uvijek ažurirano

Redovno vas obavještavamo o neusklađenosti vašeg upitnika i portfelja

Suzite brzo i jednostavno svoj odabir ulaganja
Suzite brzo i jednostavno svoj odabir ulaganja
Suzite brzo i jednostavno svoj odabir ulaganja
Odaberite značajku vodiča u funkcionalnosti Istraži fondove
Filtrirajte fondove prema vrsti, geografskoj, sektorskoj i valutnoj izloženosti, razini rizika i vremenskom razdoblju ulaganja
Možete ih razvrstati prema imenu, vrsti fonda, zadnje poznatoj cijeni udjela, valuti fonda, prinosu i razini rizika
Grafikon za usporedbu fondova prikazuje kretanje cijene udjela, detaljnu alokaciju imovine i ostale značajke odabranih fondova
Pretražujte jednostavnije katalog fondova zahvaljujući oznakama

Usmjeravamo vas


Svako vaše željeno ulaganje automatski se procjenjuje na temelju vašeg investicijskog profila i želja prije nego što krenete dalje. Ako naša procjena pronađe dobar spoj između vašeg profila i vašeg zahtjeva, možete dalje bezbrižno nastaviti. No kada se vaša investicijska odluka ne slaže s vašim odgovorima u upitniku za procjenu primjerenosti, preporučit ćemo vam da ne nastavite s tim ulaganjem. U nekim slučajevima moći ćete nastaviti na vlastitu odgovornost, a u drugima će transakcija biti blokirana ako je neprimjerena za vaš portfelj.

Kreirajte svoj investicijski plan.

Kreirajte svoj investicijski plan.

Saznajte kako ulagati u investicijske fondove Eurizon Asset Management Croatia putem trajnog naloga.

Osobni savjetnik za ulaganje u vašem džepu

Ugovorite uslugu Investicijskog savjetovanja kako biste se pobrinuli da su sva vaša ulaganja primjerena vašem investicijskom profilu prije nego što ih provedete u dijelo. Prođite kroz sažetak svojih planiranih ulaganja i provjerite svoju odluku na temelju stručne podrške.

Kako biste ugovorili  uslugu investicijskog savjetovanja, jednostavno posjetite bilo koju PBZ poslovnicu i ispunite upitnik za procjenu primjerenosti.

 

Novo

Ugovaranje usluge


Uslugu Investicijskog savjetovanja možete ugovoriti i putem mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva u izborniku Ulaganja.

 

Društveno odgovorno ulaganje i ESG

Poštivanje okoliša i ljudi te odgovorno korištenje prirodnih resursa i općenito održivost sve su važnija pitanja u svakodnevnom životu.
Čak su i u svijetu financija i ulaganja ovi koncepti počeli zauzimati središnju ulogu, i to u tolikoj mjeri da danas možemo govoriti o održivim financijama.  

Određeno ulaganje smatra se održivim ako je usmjereno u gospodarsku aktivnost kojom se pridonosi ostvarenju okolišnih i socijalnih ciljeva, osiguravajući da se pritom znatno ne šteti drugim okolišnim i/ili socijalnim ciljevima i da su društva u koja se ulaže usklađena s dobrim upravljačkim praksama.

Privredna banka Zagreb u svojstvu pružatelja usluga investicijskog savjetovanja između ostalog, ima za cilj i promicanje okolišno, socijalno i upravljački prihvatljivog i dugoročno održivog ulaganja, na način kako je to definirano cjelokupnim regulatornim okvirom EU, odnosno sukladno Smjernicama PBZ Grupe o upravljanju okolišnim, društvenim i upravljačkim rizicima (ESG) te usklađenim sa Smjernicama ISP Grupe. Saznajte više ovdje.

Znanje pomaže donijeti pravu odluku

Pojmovi kao VOLATILNOST ili DIVERZIFIKACIJA možda Vam zvuče nepoznato, a investiranje komplicirano?

Kako bi lakše donosili odluke o ulaganjima pripremili smo edukativne video materijale koji na jednostavan način objašnjavaju značenje osnovnih pojmova vezanih za ulaganje kao što su investicijski plan ili diverzifikacija i što je volatilnost ili saznajte kako učinkovito upravljati tempiranjem na tržištu.

 

Edukativno o ulaganjima

Unaprijedite svoje znanje o ulaganjima

Pogledajte edukativne video materijale s jednostavnim objašnjenjem osnovnih pojmova vezanih uz ulaganja.

Saznajte više...

Eurizon Asset Management Croatia
Ulaganje u investicijske fondove.
Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja