• Nema rezultata za traženu pretragu

Novi doživljaj bankarstva čeka na vas!

Otkrijte funkcionalnosti dostupne u mobilnom i internetskom bankarstvu.

Otkrijmo funkcionalnosti

Zahvaljujući PBZ digitalnom bankarstvu, možete iskoristiti sve ove sjajne funkcionalnosti. Provjerite ih!

Otkrijte ih sve!

Prijava

Brza plaćanja

Ugovorite novi proizvod ili uslugu

Otkrijte pametne funkcionalnosti

Ostalo

Prijava

Pametna prijava

Pristupite svojem internetskom bankarstvu brzinom svjetlosti, bez unosa Korisničkog broja i #withKEY koda.

Kako aktivirati Pametnu prijavu? Nakon što unesete svoj Korisnički broj i jednokratan #withKEY kod, pojavit će se zaslon Pametna prijava te samo trebate odabrati „Aktiviraj“. Prilikom sljedeće prijave u internetsko bankarstvo dovoljno je jednostavno odabrati opciju "Prijava": na mobilni uređaj doći će vam zahtjev za prijavu, a otvaranjem pristigle obavijesti na svojem mobilnom uređaju prijavljujete se u #withKEY i automatski ulazite u internetsko bankarstvo. Prijava u internetsko bankarstvo nikad nije bila brža!

Podsjećamo: za zaprimanje obavijesti, u postavkama mobilnog uređaja trebate imati uključene „Obavijesti“ za aplikaciju PBZ mobilno bankarstvo.

Prijava

#withKEY

#withKEY mobilni token vaš je ključ za brži i jednostavniji pristup on-line uslugama.

Dio je mobilne aplikacije PBZ digitalnog bankarstva, a omogućuje vam: jednostavnu prijavu u PBZ internetsko bankarstvo i autorizaciju transakcija internetskog bankarstva, brz i siguran pristup portalu e-Građani te sigurnu kupnju u internetskim trgovinama putem 3D Secure 2 autentifikacije.

Pronađite #withKEY na zaslonu prijave u mobilnu aplikaciju i pokrenite ga na isti način kao i aplikaciju: PIN-om ili biometrijskim podacima.

Brza plaćanja

Google pay

Pojednostavnite svoja plaćanja: obavljajte svakodnevne transakcije na prodajnim mjestima koristeći samo svoj Android mobilni telefon!

Putem mobilnog bankarstva kroz izbornik Kartice jednostavno dodajte svoju Visa Inspire karticu u Google Pay i isprobajte najbrže beskontaktno plaćanje svojim mobilnim telefonom na prodajnim mjestima.

Brza plaćanja

Apple pay

Isprobajte brza beskontaktna plaćanja na prodajnim mjestima koristeći samo svoj Apple uređaj: mobilni telefon, tablet ili Apple Watch!

Virtualizirajte svoju Visa Inspire karticu putem mobilnog bankarstva kroz izbornik Kartice i vaša plaćanja bit će obavljena brzinom svjetlosti.

Ugovorite novi proizvod ili uslugu

Potpisivanje na daljinu

Izbjegnite odlazak u poslovnicu kada možete uz funkcionalnost Potpisivanje na daljinu!

Ugovorite novi ili promijenite uvjete po proizvodima ili uslugama koje već koristite brzo i jednostavno, bez odlaska u poslovnicu!

Kako funkcionira Potpisivanje na daljinu? Kontaktirajte svojeg osobnog bankara. Vaš osobni bankar predložit će najbolja rješenja koja možete pronaći unutar PBZ digitalnog bankarstva u Moje ponude. Nakon što odaberete ponudu koja odgovara vašim potrebama, potpišite koristeći svoj kvalificirani elektronički potpis #withSIGN – brzo i jednostavno, iz udobnosti vlastitog doma.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

#withSIGN

#withSIGN je vaš kvalificirani elektronički potpis koji omogućuje online ugovaranje proizvoda i usluga te potpisivanje dokumentacije.

Vaš digitalni potpis iste je pravne vrijednosti kao i vlastoručni potpis i zaštićen je lozinkom certifikata te je stoga potpuno siguran.

#withSIGN možete aktivirati u bilo kojem trenutku putem mobilne aplikacije u izborniku Postavke – Prijava i sigurnost.

Brza plaćanja

#withPAY

Isprobajte najbrži način plaćanja između prijatelja!

U svega par klikova, bez potrebe unošenja IBAN-a, uplatite novac kontaktima iz svojeg mobitela, članovima #withPAY zajednice, ili im pošaljite zahtjev za uplatu određenog iznosa.

Pristupite inovativnoj funkcionalnosti #withPAY izravno s ekrana prijave u mobilnu aplikaciju ili putem izbornika Plaćanja.

Ugovorite novi proizvod ili uslugu

Usluga investicijskog savjetovanja

Usluga investicijskog savjetovanja podrazumijeva davanje osobnih preporuka vezanih uz strukturu vaše financijske imovine: individualni pristup u kreiranju investicijskih savjeta, određivanje investicijskog profila i redovito informiranje o primjerenosti i stanju portfelja.

Ugovorite uslugu Investicijskog savjetovanja putem PBZ digitalnog bankarstva kroz izbornik Ulaganja i u bilo kojem trenutku pristupite svojem investicijskom profilu.

Ugovorite novi proizvod ili uslugu

Istraži ponude

Istražite proizvode i usluge u Katalogu proizvoda Banke, provjerite imate li istaknute personalizirane ponude ili započnite proces ugovaranja u slučaju proizvoda i usluga koje se mogu ugovoriti online.

U bilo kojem trenutku pristupite izborniku „Istraži ponude“ putem mobilnog i internetskog bankarstva i saznajte više o dostupnim proizvodima i uslugama Banke.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

#withSAVE

Štedite pomalo svaki dan uz #withSAVE, inovativnu funkcionalnost mobilne aplikacije.

Aktivirajte #withSAVE bez potrebe prijave u aplikaciju, izravno s ekrana prijave u mobilnu aplikaciju te štedite malim dnevnim iznosima po želji i automatskim uplatama pri plaćanju Visa Inspire karticom.

Neka štednja postane vaša svakodnevna navika.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

#withCASH

Do novca bez kartice!

Brzo i jednostavno podignite novac s PBZ bankomata koristeći samo jednokratni kod generiran mobilnom aplikacijom.

Pristupite #withCASH funkcionalnosti s početnog ekrana prijave u mobilnu aplikaciju, odaberite jedan od predefiniranih iznosa te vrijeme važenja i generirajte jednokratan kod. Generirani kod unesite na PBZ bankomatu i to je to!

Brza plaćanja

Skeniranje naloga

Brzo plaćanje računa bez prethodno ručnog upisivanja podataka? Naravno! Uz mobilnu aplikaciju i funkcionalnost Skeniranje naloga, svi računi s 2D bar kodom plaćeni su u sekundi – jednostavno skenirajte 2D bar kod i podaci s uplatnice automatski su popunjeni. Na vama je da samo autorizirate transakciju.

Ovoj praktičnoj funkcionalnosti pristupite putem izbornika Plaćanja, opcije „Skeniranje naloga“, dužim pritiskom prsta na polje „Broj računa“ ili „Iznos“ prilikom kreiranja novog naloga za plaćanje ili dužim pritiskom prsta na ikonu PBZ mobilnog bankarstva na ekranu mobilnog uređaja.

Brza plaćanja

Razdvoji i podijeli

Podijeliti troškove s prijateljima brzo je i lako uz funkcionalnost Razdvoji i podijeli.

Jednostavno odaberite transakciju čiji iznos želite podijeliti s jednim ili više svojih kontakata, članova #withPAY zajednice, kojima ćete poslati zahtjev za uplatu.

Brza plaćanja

Plaćanje u stranoj valuti

Plaćanja ne poznaju granice!

Opcija Plaćanja u stranoj valuti nudi mogućnost jednostavnog transfera novčanih sredstva izvan granica Hrvatske u sve dijelove svijeta u eurima ili stranoj valuti.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

Podijeli IBAN

Očekujete uplatu? Podijelite IBAN računa svojim kontaktima iz mobilnog uređaja brzo i jednostavno.

U padajućem izborniku pored željenog transakcijskog računa odaberite opciju „Podijeli“ i svoj IBAN podijelite s kontaktom putem ponuđenih opcija.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

Pokaži PIN

Koliko puta vam se dogodilo da ste zaboravili PIN svoje kartice? Ne brinite više jer sada ga u svakom trenutku možete pronaći u svojoj mobilnoj aplikaciji.

Provjerite PIN za sve debitne, charge i revolving kartice PBZ Grupe koje posjedujete u izborniku Kartice (klikom na ikonu sa simbolom kartice).

Otkrijte pametne funkcionalnosti

Brzi pregled stanja

Provjerite stanje svojeg računa i bez prijave u aplikaciju!

Aktivirajte funkcionalnost Brzi pregled stanja za željeni transakcijski račun i samo jednim dodirom, u bilo kojem trenutku, provjerite stanje računa na ekranu prijave u mobilnu aplikaciju.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

Pametne obavijesti

Budite uvijek u tijeku sa svojim financijama: primajte obavijesti o uplatama i isplatama po transakcijskom računu, isteku štednje, dospijeću rate kredita i/ili nalozima u najavi.

Aktivirajte i prilagodite obavijesti svojim potrebama u izborniku Postavke – Obavijesti.

Ostalo

Korisnička podrška

Korisnička podrška uvijek dostupna na klik!

Saznajte informacije koje vas zanimaju: pričajte s nama putem chata, pronađite najvažnije kontakt brojeve, potražite odgovore na najčešća pitanja o funkcionalnostima ili jednostavno pokrenite animirani vodič kroz aplikaciju i upoznajte se s dostupnim funkcionalnostima. Bilo kada, bilo gdje.

Ostalo

Brzi pristup

Pristupite još brže i jednostavnije omiljenim funkcionalnostima mobilnog bankarstva!

Odredite prečace po želji odabirom opcije „Brzi pristup“ unutar plutajuće ikone na početnom ekranu mobilne aplikacije.

Ostalo

Moji prijenosi i mjenjačnica

Prenesite sredstva između svojih računa u eurima i stranoj valuti brzo i jednostavno.

Opciji pristupite u izborniku Plaćanja.

Ostalo

Trajni nalozi i izravna terećenja

Automatizirajte plaćanja koja se ponavljaju i osigurajte da su vaše obveze uvijek plaćene na vrijeme ugovaranjem trajnog naloga i/ili izravnog terećenja.

U svakom trenutku možete pratiti i statuse plaćanja i nadolazeće rokove.

Ostalo

Primatelji i predlošci

Ubrzajte svoja plaćanja čestim primateljima!

Kreirajte predloške u izborniku Plaćanja i provodite plaćanja još brže bez stalnog ponavljanja unosa podataka.

Ostalo

Opcije istraživanja (kartice, fondovi, štednja…)

Razmišljate o kreditnoj kartici međutim trebate više informacija? Ili planirate štedjeti?

Saznajte više detalja o određenim proizvodima i uslugama uz mogućnost online ugovaranja putem opcija istraživanja u izbornicima „Kartice“, „Štednja“ i „Ulaganja“.

Ostalo

Biometrijski podaci

Učinite svoju prijavu u aplikaciju i autorizaciju transakcija još bržom i sigurnijom.

Postavite biometrijske podatke poput otiska prsta ili skeniranja lica u izborniku Postavke – Prijava i sigurnost.

Ostalo

Brzi prijenosi

Aktivirajte opciju „Brzi prijenosi“ u izborniku Postavke – Prijava i sigurnost i provodite transakcije između svojih računa, dodatne uplate u korist svojih štednji, kreditnih kartica i kredita bez potrebe za autorizacijom.

Ostalo

Moji dokumenti

Sva dokumentacija na jednom mjestu!

Pronađite svoje ugovore, izvatke po računu, potvrde o mirovini i potvrde plaćanja u izborniku „Moji dokumenti“. Upotrijebite opcije pretraživanja i filtriranja za navigaciju unutar dokumenata i preuzimajte dokumente jednim dodirom.

Ostalo

Moje poruke

U izborniku „Moje poruke“ potražite osobne i generičke poruke poput informacija o proizvodima i uslugama, obavijesti o novim funkcionalnostima te servisne informacije.

Ostalo

GSM bonovi

Jednostavna nadoplata GSM bona bilo kada, bilo gdje!

Potrebno je svega nekoliko klikova do aktivacijskog koda – odaberite pružatelja usluge i iznos GSM bona i autorizirajte transakciju. Nadoplata može biti i još brža: izravno na uneseni broj mobitela za korisnike HT, Simpa i BONBON GSM bonova.

Otkrijte pametne funkcionalnosti

Naknadna podjela na rate

Platite odjednom. Podijelite na rate kasnije.

Svaka vaša kupnja Visa Inspire karticom sada je još jednostavnija: trošak online kupnje ili kupnje na prodajnim mjestima u zemlji i inozemstvu naknadno podijelite na rate mobilnom aplikacijom, u svega nekoliko koraka.

Potražite posebno označene transakcije u pregledu transakcija po tekućem računu, odaberite opciju i autorizirajte digitalnim potpisom #withSIGN. Tko jednostavno!

Brza plaćanja

Plaćanje pdf računa s 2D bar kodom iz e-maila

Podijelite PDF račun s mobilnom aplikacijom za plaćanje u trenu!

Račun s 2D bar kodom koji ste dobili na vaš e-mail platite u samo nekoliko sekundi mobilnom aplikacijom PBZ digitalnog bankarstva.

Podijelite račun za svojom mobilnom aplikacijom, provjerite detalje popunjenog naloga i autorizirajte plaćanje.

Ugovorite svoje PBZ digitalno bankarstvo

Korak 1
Pronađite najbližu PBZ poslovnicu

Popis poslovnica
Korak 2
Pripremite PBZ bankovnu karticu i valjanu osobnu iskaznicu
Korak 3
Ugovorite digitalno bankarstvo prateći upute na potpisnoj pločici
Korak 4
Novo mobilno bankarstvo aktivirajte internetskim bankarstvom
Saznajte više

I još mnogo toga...

Otkrijte što sve možete PBZ digitalnim bankarstvom!
Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja