• Nema rezultata za traženu pretragu

Investicijski certifikati

Iskoristite mogućnosti tržišta

Što su investicijski certifikati ?

Certifikat je financijski instrument koji ulagatelju pruža mogućnost stjecanja pozicije u temeljnoj financijskoj imovini kao što su burzovni indeksi, dionice, valute, sirovine ili kamatne stope, u skladu s individualnim financijskim profilom.

Karakteristike svakog certifikata navode se u pripadajućem dokumentu s ključnim informacijama, prospektu i dokumentima koji se objavljuju prilikom svakog izdanja.

Ovisno o karakteristikama svakog pojedinog certifikata, oni omogućuju investiranje uz izbor horizonta ulaganja i u različitim tržišnim trendovima, a i velik je izbor temeljne financijske imovine na osnovu koje se izdaju.

Obavijest!

Obavijesti o rezultatima ponude te Obavijesti donositeljima vrijednosnih papira a koje se odnose na javnu ponudu MAX LONG CAP CERTIFICATES on EURO STOXX® Select Dividend 30 Index koji dospijeva 13.07.2026, izdavatelja Intesa Sanpaolo S.p.A. u kojoj je Banka imala ulogu distributera Banke nalaze se u dokumentima na dnu stranice.

Dokumente sa ključnim informacijama (KID - Key Information Document) i ostale dokumente vezane uz certifikat MAX LONG CAP CERTIFICATES on EURO STOXX® Select Dividend 30 Index koji dospijeva 13.07.2026 možete pronaći na web stranicama Intesa Sanpaolo.

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja