• Nema rezultata za traženu pretragu

Google Pay

Obavljajte svakodnevne transakcije koristeći samo svoj Android mobilni telefon i iskoristite pogodnosti jednostavnijeg plaćanja.

Zašto će vam se svidjeti

Jednostavnost

Obavljajte svakodnevne transakcije koristeći Android mobilni telefon

Praktičnost

Virtualizirajte svoju Visa Inspire karticu za beskontaktna plaćanja

Sigurnost

Provođenje transakcija brzo i sigurno

Google Pay

Google Pay


Zaboravite na svoj novčanik, plaćajte beskontaktno putem mobilnog telefona!

Obavljajte svakodnevne transakcije koristeći samo svoj Android mobilni telefon i iskoristite pogodnosti jednostavnijeg plaćanja.

 

Beskontaktno mobilno plaćanje

Beskontaktno mobilno plaćanje

Što je jednostavno za korištenje i radi s uređajem koji koristite svaki dan? Google Pay.  Zaboravite na svoj novčanik, platite putem svojeg Android mobilnog telefona.

Virtualizirajte svoju Visa Inspire karticu unutar aplikacije PBZ mobilno bankarstvo. Prva virtualna kartica bit će postavljena kao zadana i korištena za beskontaktno plaćanje.

Jednostavnost i sigurnost

Jednostavnost i sigurnost

Samo prislonite svoj mobilni telefon na POS uređaj i gotovo! Tijekom transakcije Google Pay kreira  jedinstveni token koji omogućuje plaćanje.

Podaci o vašoj kartici zaštićeni su te se ni u kojem slučaju ne prosljeđuju trgovcu, a transakcije se obavljaju brzo i sigurno.

Otkrijte zašto je plaćanje s Google Pay jednostavno i sigurno te kako možete i sami pridonijeti sigurnosti:

  • ne postoji mogućnost dvostrukog terećenja, čak i ako dva puta prislonite mobitel na POS uređaj

  • da biste mogli Visa Inspire karticu dodati u Google Pay i plaćati u trgovinama, trebate na mobitelu postaviti zaključavanje zaslona mobitela

  • ako isključite zaključavanje zaslona mobitela, Google Pay uklonit će vaš virtualni broj računa s mobitela iz sigurnosnih razloga

  • mobitel se može koristiti za plaćanje u trgovini kada je otključan; ako mobitel izgubite ili ga netko ukrade, možete ga pronaći, zaključati ili izbrisati podatke s njega pomoću Upravitelja Android uređaja

  • Google Pay ne pohranjuje podatke o kartici na mobitelu; ako mobitel izgubite ili ga netko ukrade, neće moći pristupiti podacima, čak ni ako otključa mobitel

Za svakodnevna plaćanja

Za svakodnevna plaćanja

Izlazite van s prijateljima? Ili u šoping? Za sva plaćanja dovoljan vam je samo mobilni telefon.

Upravljajte informacijama o karticama

Upravljajte informacijama o karticama

Upravljajte svojim virtualnim aktivnim karticama, postavite karticu kao zadanu ili uklonite karticu iz Google Pay novčanika.

 

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.