• Nema rezultata za traženu pretragu

Usklađenje financijskih obveza

Uskladite svoje financijske obveze

Na pravovremeno izvršavanje financijskih obveza upućuje nova regulativa Europske unije u kreditnom poslovanju s kojom su se obvezne uskladiti sve kreditne institucije u Europskoj uniji - "Smjernice o primjeni definicije statusa neispunjavanja obveza na temelju članka 178. Uredbe (EU) br. 575/2013". Privredna banka Zagreb u dijelu financijskih obveza po PBZ kreditima nudi niz mogućnosti za usklađenje financijskih obveza.

Nakon što ste realizirali PBZ kredit važno nam je da datum plaćanja PBZ kredita bude usklađen tako da vama odgovara. Kako bi vaše financijske obveze bile izvršene na vrijeme te kako biste izbjegli dodatne troškove koji nastaju u slučaju kašnjenja u otplati PBZ kredita, a što posljedično može utjecati na smanjenu mogućnost ili nemogućnost korištenja financijskih proizvoda i usluga u budućnosti nudimo vam niz mogućnosti za usklađenje vaših financijskih obveza.

Promijenite datum dospijeća PBZ kredita

Ako vam ne odgovara postojeći datum dospijeća rate ili anuiteta vašeg PBZ kredita u akcijskom razdoblju do 31.3.2020. možete ga promijeniti bez naknade u najbližoj PBZ poslovnici. Brzo i jednostavno posjetite PBZ poslovnicu i ugovorite novi datum u mjesecu koji vama odgovara za plaćanje vaše mjesečne obveze po PBZ kreditu. Više nemate brige, niti dodatnih troškova!

⃰  Posebna pogodnost vrijedi za sve PBZ kredite osim za PBZ Brze kredite i PBZ 365 pozajmice za koje nije moguće promijeniti datum dospijeća anuiteta.

Ugovorite PBZ tekući račun bez naknade

Odabrali ste PBZ kredit, zašto onda ne biste iskoristili sve pogodnosti koje vam nudi PBZ tekući račun? Rata ili anuitet vašeg PBZ kredita plaćat će se nalogom za naplatu s PBZ tekućeg računa na dan u mjesecu koji vama najbolje odgovara. Bez naknade preusmjerite vašu plaću ili mirovinu na PBZ tekući račun i koristite brojne pogodnosti: mogućnost prekoračenja do 40.000 kn i obročne otplate do 36 rata bez kamata i naknada, niže kamate i naknade uz program ušteda Inovacija, mogućnost beskontaktnog plaćanja mobitelom uz PBZ digitalno bankarstvo. Za vas smo pripremili posebnu pogodnost u akcijskom razdoblju do 31.3.2020.: 12 mjeseci ne plaćate naknadu za vođenje PBZ tekućeg računa u kunama ili tekućeg računa za umirovljenike i/ili tekućeg računa u stranoj valuti te ne plaćate mjesečnu članarinu za On-line bankarstvo [PBZ digitalno bankarstvo] u trajanju od 12 mjeseci nakon uplate prvog redovnog primanja.⃰  Tako jednostavno i povoljno!

⃰  Posebna pogodnost vrijedi za sve klijente koji imaju postojeći PBZ kredit ili ugovore novi PBZ kredit u akcijskom razdoblju do 31.3.2020.

Ugovorite nalog za naplatu ili trajni nalog

Više ne morate brinuti o danu u mjesecu kada morate uplatiti iznos rate ili anuiteta PBZ kredita, brigu o tome prepustite nama. Kao korisnik PBZ transakcijskog računa možete ugovoriti bez naknade nalog za naplatu PBZ kredita ili trajni nalog s izvršenjem na dan u mjesecu koji vama najbolje odgovara.

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.