• Nema rezultata za traženu pretragu

Bankovne usluge za svakog studenta

Upoznaj PBZ Indeks plus studentski paket

Dobitna kombinacija u jednom paketu!

Zamisli situaciju; brucoš si, krećeš na fakultet u novom gradu, možda počinješ i raditi, dočekuje te sasvim nova razina samostalnosti, a moraš i u banku vidjeti što sve moraš napraviti da budeš 'prava' odrasla osoba. Kako bi ti barem malo olakšali muke, predstavljamo ti paket koji će riješiti sve tvoje bankovne potrebe – PBZ Indeks plus paket, stvoren za mirno i opušteno studiranje.

Dobitna kombinacija

U paketu možeš pronaći žiro i tekući račun u kunama, Visa Inspire debitnu karticu, Visa Student karticu, PBZ digitalno bankarstvo i razne druge pogodnosti skrojene po mjeri svakog studenta.

Uz PBZ digitalno bankarstvo možeš upravljati svojim financijama u svakom trenutku, a neke od njegovih funkcionalnosti će ti uvelike olakšati život. Primjerice, ako zaboraviš novčanik, novac na bankomatu možeš jednostavno podići na bankomatu uz #withCASH kod. Isto tako, račune s prijateljima riješi brzo uz #withPAY funkcionalnost, uz koju svojim kontaktima odmah možeš prebaciti novac na račun.

Žiro račun će ti dobro doći ako radiš preko studentskog ugovora, a možeš i ugovoriti trajni nalog za prijenos sredstava sa žiro računa na tekući račun.

Sigurno će te razveseliti i mogućnost obročnog plaćanja uz Visa Inspire karticu, ali i limit potrošnje od 2.000 kuna kojeg donosi Visa Student kartica.

Brzo i jednostavno

Prednosti ovog paketa su brojne, a sve što trebaš za ugovaranje paketa u PBZ poslovnici su:

  • PBZ tekući račun
  • pristupnica za Visa student karticu
  • indeks ili potvrda o upisanoj studijskoj godini

Posebna pogodnost

PBZ Indeks plus paket mogu ugovoriti svi redovni studenti, a do 31. prosinca 2021. godine to mogu učiniti i izvanredni studenti. Ne čekaj dugo – već danas osiguraj najbolji paket za sebe!

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja