• Nema rezultata za traženu pretragu

Gdje spremiti džeparac? Mi znamo!

#withSAVE – funkcionalnost PBZ mobilnog bankarstva uz koju štediš, a da ni ne primjetiš!

Štedi preko aplikacije i ostvari svoje male ili velike želje!

Želiš iznenada otputovati s prijateljima? Svrbi te želja za novom odjećom? Maštaš o novoj tetovaži? Zajedničko svemu tome je da – nemaš novca za išta od toga? U tvoj spas stiže #withSAVE – funkcionalnost PBZ mobilnog bankarstva uz koju štediš, a da ni ne primjetiš!

Male svote za velike snove

Ova inovativna funkcionalnost PBZ digitalnog bankarstva omogućuje ti da štediš – preko aplikacije! Možeš je jednostavno ugovoriti online i nakon toga krenuti sa štednjom malih iznosa koji će ti omogućiti ostvarenje velikih snova.

Pitaš se kako to funkcionira? Svaki put kada plaćaš karticom, iznos se zaokružuje na višu jedinicu te taj ostatak ide u štednju. Znači, svaki put kada odlučiš skuhati umjesto naručiti ili odustaneš od još jedne kave, taj novac možeš prebaciti u virtualnu kasicu.

Štednja na zabavan način

Napredak svoje štednje možeš pratiti u bilo kojem trenutku – ne trebaš ići u poslovnicu, dovoljno je otvoriti aplikaciju. Svojoj virtualnoj kasici možeš dati i nadimak koji će te dodatno motivirati na štednju. Ako je cilj štednje ostvaren, trebaš samo okrenuti mobitel i tada će se kasica razbiti, novci vratiti na tekući račun, a ti ćeš zadovoljno ispuniti svoje želje.

Ako ugovoriš PBZ Indeks plus studentski paket, u sklopu njega dobiješ i PBZ digitalno bankarstvo koje sadrži ovu odličnu funkcionalnost za štednju. Uz #withSAVE, u paketu te čekaju žiro i tekući račun u eurima, Visa Inspire debitna kartica, Visa Student kartica koja ti donosi limit potrošnje od 270 eura i razne druge pogodnosti. Ne propusti priliku i ugovori paket koji ima sve što želiš!

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja