• Nema rezultata za traženu pretragu

Ljeto u gradu

Tko veli da ljeto u gradu nema svojih čari?

Ljeto u gradu

Ljeto je već u punom zamahu, a ti ga provodiš u gradu? To ne znači da dane trebaš provoditi u ljenčarenju i dosadi – dapače, ima dovoljno opcija kako da ti ovo ljeto bude odlično!

Volontiraj

Svoje slobodne dane možeš iskoristiti za pomoć drugima – istraži koje opcije se nude u tvom gradu i kreni. Dok pomažeš drugima, volontiranje će tebi pomoći u vidu osobnog rasta, razvoja socijalnih vještina i aktivnog društvenog sudjelovanja.

Pokreni se

Ljeto je idealno vrijeme za – pokrenuti se! Dok svi vježbaju do ljeta, ti si stvori zdrave navike koje će trajati svih 365 dana u godini. Dan započni trčanjem, rolanjem, vožnjom bicikla ili nekom drugom fizičkom aktivnošću koja te zabavlja. Čak i preskakanje užeta zvuči zanimljivo, zar ne?

Nauči kuhati

Kuhanje je vještina koju svakako vrijedi znati. Osim što će te zabaviti, pomoći će ti i u štednji i u poboljšanju prehrane jer ćeš vjerojatno manje posjećivati pekare i fast foodove. Na internetu postoji na tisuće kanala, blogova i tutoriala kako skuhati nešto – od najjednostavnijeg jela do gozbe za prijatelje, baš sve možeš naučiti pripremiti.

Otkrij svoje hobije

Užurbani stil života ne ostavlja previše vremena za istraživanje hobija. Nakon predavanja, ispita ili posla, sve što želiš je odmoriti. Sada je prava prilika da istražiš što te zabavlja – bilo to heklanje, fotografiranje, trčanje ili nešto skroz drukčije – sada je pravo vrijeme da otkriješ svoj hobi!

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja