• Nema rezultata za traženu pretragu

Odradi najbolje proljetno čišćenje

Može li čišćenje biti zabavno? Uz naše savjete i dobru play listu - itekako može!

Nakon duge i naporne zime, na red napokon dolaze topliji dani. Proljeće je vrijeme čišćenja, a uz dom, možeš očistiti i još puno toga i lakše disati. Donosimo ti kratki pregled!

Izbriši nepotrebno

Čak i ako tvoj mobitel ne pokazuje znakove pretrpanosti i ne radi usporeno, uvijek je dobro očistiti ga od nepotrebnih stavki. Pregledaj koje aplikacije imaš instalirane i zapitaj se koristiš li baš svaku od njih. Odgovor je sigurno - ne. Isto je vjerojatno i sa fotografijama u galeriji - koliko je tamo tek duplih fotografija, nepotrebnih screenshotova i videa s koncerata koje se ni ne sjetiš pogledati? Isto svakako napravi i s laptopom ili kompjuterom, sigurno će se naći hrpa nepotrebnih skripti s davnih godina fakulteta, zaboravljeni programi i igrice...

Razmišljaj što plaćaš

Jesi li među onima koji se u siječnju učlane u teretanu pa do veljače zaborave na to? Ili si član gradske knjižnice, a knjige čitaš preko nekog od uređaja? Otkaži sve pretplate koje imaš, a ne trebaju ti - bit će lakše i tebi, a i tvom bankovnom računu.

Pazi što kupuješ

Velika stavka svakog proljetnog čišćenja kuće je - rješavanje nepotrebnih stvari koje se nakupe tijekom mjeseci. Isprobaj drukčiji pristup i ovog proljeća (ili cijele godine, ako imaš hrabrosti) nemoj kupiti ništa što ti baš ne treba. Sigurno ti ne treba siva dolčevita ako imaš već dvije u ormaru, a možeš preživjeti i bez najnovijih slušalica. Kad odlučiš nešto ne kupiti, taj iznos možeš prebaciti u svoju #withSAVE kasicu i tko zna - možda uštediš dovoljno da se počastiš putovanjem!

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja