• Nema rezultata za traženu pretragu

Što trebaš znati o siječanjskim sniženjima?

Što trebaš znati o siječanjskim sniženjima

Jedno od obilježja siječnja su svakako rasprodaje kojima se većina veseli. Siječanjska sniženja su odlična prilika da uštediš na kupovini garderobe, gadgeta ili novog komada namještaja, ali postoji i nekoliko stvari na koje trebaš pripaziti.

Presloži ormar i napravi popis stvari koje ti trebaju

Prije odlaska u shopping centre i brojne trgovine, presloži svoj ormar – sigurno ćeš pronaći barem jedan zaboravljeni odjevni predmet kakav bi ti se svidio na rasprodaji. Odvoji odjeću koja ti više ne odgovara ili je ne nosiš i na papir napiši koji ti novi komadi odjeće trebaju. Popis će ti pomoći tijekom kupovine i osigurati da kupiš ono što ti zaista treba.

Svakako pogledaj treba li ti zimska odjeća – već polovicom siječnja neki trgovci zimske artikle stave na popuste pa tako novi kaput ili čizme možeš kupiti za jako malo novca. Pripazi samo da kupiš “bezvremenske“ komade koji će i iduće sezone biti nosivi.

Odredi budžet za shopping

Odredi iznos kojeg si možeš priuštiti za shopping i pazi da ga ne prekoračiš, u suprotnom se možeš dovesti do sumanutog trošenja novca na sve što ti se svidi. To možeš osigurati tako da sa sobom poneseš samo određeni dio gotovine ili odrediš limit na kartici.

Odjeću isprobaj i prije sniženja

Ne čekaj zadnje dane sniženja za odlazak u shopping jer se tijekom prvih dana razgrabe najbolji i najatraktivniji proizvodi. Ako i prije sniženja znaš koji ti se odjevni predmeti sviđaju, svakako ih isporbaj da znaš koja ti veličina odgovara. Tako ćeš za vrijeme sniženja izbjeći gužve, čekanje pred kabinama i osigurati da ugrabiš željeni komad.

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja