• Nema rezultata za traženu pretragu

Valentinovo za svačiji budžet

Valentinovo za svačiji budžet

Valentinovo je idealna prilika za provođenje lijepog dana s voljenom osobom. Unatoč tome što razne reklame govore, za idealno Valentinovo ne trebaš trošiti puno novca – donosimo ti nekoliko savjeta za romantično i nezaboravno Valentinovo za koje ne trebaš posezati za ušteđevinom.

Kalendar filmova

Koliko vam se puta dogodilo da želite gledati film, ali ne znate što pa provedete sate istražujući? Napravi mjesečni kalendar s kućicama u kojima se nalaze nazivi filmova. Svaki put kada poželite gledati film, otvorite jednu kućicu. Sve što preostaje je napraviti kokice i uživati!

Potraga za blagom

Dogovorite se i neka svatko onom drugom po stanu ili sobi ostavlja zanimljive zagonetke i tragove. Sigurno ćete se zabaviti, a na kraju oboje možete pronaći čokoladu ili neki mali poklon u unaprijed dogovorenom budžetu.

Romantična večera doma

Umjesto odlaska u skupi restoran, zašto ne bi napravili romantičnu večeru za sebe? Kuhajte skupa, a čak se možete i obući kao da izlazite van. Uz glazbu i svijeće, ovakav provod će vam biti puno bolji od ikakvog izlaska.

Vožnja biciklima

Očistite bicikle od prašine i krenite u vožnju. Po gradu ili planini – nije bitno. Isključite mobitele i uživajte u društvu, vožnji i okolini.

Učite plesati

Nisu vam potrebni sati plesa – sve što trebate je volja i jednostavni tutorijal kojeg možete pronaći na internetu. Izaberite ples koji oboje želite naučiti i krenite!

Budite turisti

Na jedan dan postanite turisti u vlastitom gradu! Sigurno postoji nekolicina znamenitosti i zanimljivosti vašeg grada koje ne primijetite pri svakodnevnim odlascima na predavanja ili posao. Zapišite što sve želite posjetiti, uzmite fotić u ruke i – uživajte u istraživanju!

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja