• Nema rezultata za traženu pretragu

Dvostruka tranzicija malih i srednjih poduzeća

Međunarodno online događanje održano 17. travnja 2024. (14.30 – 16.00 CET)

„DVOSTRUKA TRANZICIJA MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA: DIGITALIZACIJA I ODRŽIVOST NA PARALELNOM PUTU – Glavne mogućnosti transformativnih trendova koji svijetu proizvodnje daju novi oblik”

 

Događaj koji je okupio profesionalce, stručnjake i akademike kako bi razgovarali o tome kako ekosustav opskrbnog lanca može podržati digitalizaciju malih i srednjih poduzeća, s posebnim osvrtom na ESG prioritete.

Događaj je posvećen opskrbnim lancima, a razmatranjem trenutačnih globalnih izazova pružio je priliku za raspravu o današnjim poslovnim trendovima.

Online događaj

 

Događaj predstavio i moderirao:

  • Francesco Mascolo, voditelj institucionalnih poslova međunarodnih banaka supsidijara (Institucijski poslovi i vanjska komunikacija ISB Intesa Sanpaolo)

 

Događaj otvorio:

  • Giuseppe Ferraro, voditelj korporativnoga i maloga i srednjeg poduzetništva (ISBD sektor Intesa Sanpaolo).

Govornici

  • Maurizio Massaro, izvanredni profesor računovodstva i digitalnog menadžmenta iz odjela za menadžment Sveučilišta Ca'Foscari u Veneciji
  • Emanuele Veratti, partner i voditelj digitalne prakse u Bain & Company
  • Alice Grittini, menadžerica za održivost i voditeljica Odjela za održivi razvoj – sektor ISBD, Intesa Sanpaolo

Govori su bili prožeti doprinosima talijanskih i međunarodnih klijenata koji posluju preko podružnica grupe Intesa Sanpaolo. Događaj je održan na engleskome s dovoljno vremena za pitanja i odgovore.

 

Networking Talks (Razgovori o umrežavanju) predstavljaju seriju webinara odjela Institucijskih poslova i vanjske komunikacije ISB Intesa Sanpaolo. Razgovori se dotiču institucionalnih i poslovnih pitanja kojima se žele promicati prilike za razvoj, sektor kulture i CPD (continuous professional development – kontinuirani profesionalni razvoj).

Program

Pročitajte detaljan program online događanja „DVOSTRUKA TRANZICIJA MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA: DIGITALIZACIJA I ODRŽIVOST NA PARALELNOM PUTU."

Prijava

Pogledajte snimku događaja i saznajte na koji način opskrbni lanci podržavaju digitalizaciju malih i srednjih poduzeća.
Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja