• Nema rezultata za traženu pretragu

Projekti i inicijative

Best Employer Brand Awards Adria 2021

17/12/2021

Privredna banka Zagreb ponosni je dobitnik Best Employer Brand Awards Adria u kategoriji Najbolje videoprezentacije.

Nagradu, poznatu i pod imenom People’s Voice Award, dodjeljuje CareerCenter, internetska platforma za online testiranje i izgradnju brendova poslodavaca, i to poduzećima koja su se istaknula najboljim praksama upravljanja brendom poslodavca.

Zadovoljstvo radnika

Natjecanje je međunarodno te uključuje osam zemalja (BiH, Hrvatska, Mađarska, Kosovo, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Srbija, Slovenija), a nagrade se dodjeljuju u više kategorija.

Iako suočeni s brojnim izazovima oko organizacije posla, radom od doma i brigom za zdravlje zaposlenika, najuspješniji poslodavci ponovno su oduševili provođenjem aktivnosti koje utječu na zadovoljstvo radnika.

 

" Privredna banka Zagreb ponosni je dobitnik Best Employer Brand Awards Adria u kategoriji Najbolje videoprezentacije. "

Nagradu su preuzele Kornelija Knez, direktorica u ljudskim resursima i organizaciji i Vilijana Belas, izvršna direktorica Odnosa s javnošću

Briga o zaposlenicima

PBZ dugi niz godina ulaže u dobrobit zaposlenika, što dokazuju brojni projekti i inicijative poput korporacijskog volontiranja, organiziranja sveobuhvatnih sistematskih pregleda, otvorenja korporacijskog vrtića. Jer upravo su oni najvažniji – djeca naših zaposlenika predstavila su PBZ u videu koji je osvojio najviše glasova javnosti i donio nam ovu, iznimno nam dragu, nagradu.

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja