• Nema rezultata za traženu pretragu

#withEARTH

Očuvajmo okoliš zajedno: 22. travnja odaberite PBZ digitalno bankarstvo za upravljanje svojim financijama, a mi ćemo podržati WWF u očuvanju bioraznolikosti!
Naša je odgovornost da učinimo sve što je u našoj moći da izgradimo svijet koji pruža dom ne samo nama, već čitavom životu na Zemlji.

                                                                                                               Sir David Attenborough – WWF Australija

Mali dio velike slagalice

Naš odnos s prirodom je narušen. Bioraznolikost – bogata raznolikost života na Zemlji – nestaje alarmantnom brzinom. Od 1970. godine populacije divljih životinja smanjile su se za 68 %*, što ne utječe samo na stanje prirode, nego i na naše zdravlje i dobrobit. 
Na ovaj Dan planeta Zemlje odlučili smo podržati WWF u njihovu radu na očuvanju bioraznolikosti. Znanost nikad nije bila jasnija: mi smo posljednja generacija koja može nešto promijeniti. Pridružite nam se na tom putu tako da na Dan planeta Zemlje obavite digitalnu transakciju.  

Korak po korak svi zajedno možemo učiniti nešto konkretno kako bismo pomogli planetu da procvjeta. 
Ovoga puta Privredna banka Zagreb zajedno sa svim drugim supsidijarima Intese Sanpaolo pridonosi očuvanju bioraznolikosti podržavanjem WWF-a s oko 102 tisuće eura.

*WWF Living Planet Report, 2020

 

Kako možete pridonijeti?

Odabir digitalnih transakcija, ugovaranje proizvoda ili usluga služeći se PBZ digitalnim bankarstvom uz #withSIGN, kontaktiranje s bankom na daljinu umjesto odlaska u poslovnicu – izbori su koje imate na raspolaganju kako biste pridonijeli održivom načinu bankarstva slaveći Dan planeta Zemlje 22. travnja! 
Nekoliko minuta vašeg vremena za dugotrajan cilj!

Potičemo vas da se pretplatite na WWF-ov newsletter i doznate što rade kako bi zaštitili naše prirodne resurse.
Poveznica za pretplatu: https://www.wwfadria.org/hr/pridruzi_se/

 

HVALA VAM!

Podijelite članak

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja