• Nema rezultata za traženu pretragu

Upis državnih obveznicaObavijest o upisu državnih obveznica Republike Hrvatske namijenjenih fizičkim osobama

Republika Hrvatska zastupana po Ministarstvu financija, objavila je dana 20. veljače 2023. javni poziv ulagateljima na upis obveznica Republike Hrvatske na domaćem tržištu kapitala („Javni poziv“).

Javni poziv odnosi se na javnu ponudu dužničkih vrijednosnih papira – obveznica na domaćem tržištu kapitala međunarodne identifikacijske oznake (ISIN) HRRHMFO253B1. Osnovni uvjeti izdanja Obveznica su navedeni u Javnom pozivu koji je dostupan na Internet stranicama Ministarstva financija Republike Hrvatske i Internet stranicama Zagrebačke burze kao i Dokument Ponude od dana 16.2.2023. godine koji sadrži podatke o svim uvjetima ponude te rizicima ulaganja u dužničke vrijednosne papire – obveznice. Izdavatelj je na naznačenim Internet stranicama osim Dokumenta Ponude i Javnog poziva, objavio i druge dokumente u skladu s Dokumentom Ponude i Javnim pozivom.

Privredna banka Zagreb, kao jedan od Vodećih agenata izdanja, će u razdoblju od 22. veljače 2023. u 8:00 sati do 1. ožujka 2023. u 20:00 sati omogućiti upis Obveznica u svojim odabranim poslovnicama kao i putem web aplikacije PBZ Investor (za one koji imaju ugovorenu uslugu), a popis poslovnica u kojima možete upisati obveznice pronađite na poveznici.

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja