• Nema rezultata za traženu pretragu

The Banker: ISP - „Banka godine u Italiji"

The Banker: Intesa Sanpaolo dobila nagradu „Banka godine u Italiji“

Intesa Sanpaolo ponovno je "Banka godine u Italiji" (Bank of the Year in Italy)  prema The Bankeru, uglednoj publikaciji Financial Times Grupe.

Nagrada „Banka godine u Italiji 2021.“ dodijeljena je za ulogu Intese Sanpaolo u pružanju stabilnosti i podršci zajedničkim naporima za oporavak od pandemije – područja u kojima se Grupa istaknula.

The Banker je također nagradio i inozemni supsidijar Grupe, Intesa Sanpaolo Bank Albania kao „Banka godine za bankarstvo u zajednici 2021.“ (Bank of the Year for Banking in the Community 2021), priznanje za podršku pruženu lokalnim zajednicama tijekom pandemije, uključujući financijsko obrazovanje za djecu i ekonomsko osnaživanje žena.

U 2020. godini The Banker je Intesu Sanpaolo proglasio i "Bankom godine u zapadnoj Europi" - prvi put da je talijanska banka dobila nagradu - kao i "Bankom godine u Italiji".

Nagrade " Bank of the Year" odaju priznanje vodećim svjetskim institucijama nakon neovisnog i analitički provedenog procesa od strane panela ocjenjivačkog suda.

https://group.intesasanpaolo.com/en/newsroom/news/all-news/2021/bank-of-the-year-in-italy-the-banker 

 

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.