• Nema rezultata za traženu pretragu

Ukrajina: Intesa Sanpaolo donira 10 milijuna eura

Intesa Sanpaolo donira 10 milijuna eura za podršku lokalnim i međunarodnim organizacijama koje pomažu narodu Ukrajine.
Komentirajući donaciju Grupe i druge inicijative za podršku Ukrajini i zaposlenicima supsidijara Pravex Bank, Carlo Messina, glavni izvršni direktor Intese Sanpaolo, je rekao: “Intesa Sanpaolo je uvijek bila ukorijenjena u svojim zajednicama, među ljudima na područjima na kojima posluje. Kao vodeća europska bankarska grupa i jedina talijanska banka koja je prisutna u Ukrajini, namjeravamo iskazati konkretan znak bliskosti s ukrajinskim narodom koji je pogođen ovom ozbiljnom humanitarnom krizom. Ova se inicijativa nadovezuje na one koje već postoje kako bismo pomogli našim ljudima u našem ukrajinskom supsidijaru Pravex, kolegama koji nikada nisu prestali podržavati zemlju, otvarajući poslovnice i osiguravajući bankarske usluge u teškim okolnostima. Ostajemo bliski s njima i njihovim obiteljima i još jednom im zahvaljujemo. Također, želim zahvaliti našim ljudima u našim bankama supsidijarima u Slovačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj i Moldaviji za sve ono što čine kako bi dočekali i podržali naše ukrajinske kolege“. 
Cilj odluke koja je usvojena zajedno s predsjednikom Gian Maria Gros-Pietrom je osigurati 10 milijuna eura za potporu projekata solidarnosti i gostoprimstva za pogođene krizom. Sve teža humanitarna kriza čini ovu inicijativu hitnom kako bi se osigurala konkretna i trenutačna pomoć sada kao i tijekom daljnjeg razvoja događaja. Usporedo, pripremamo kampanju prikupljanja sredstava putem naše neprofitne platforme za crowdfunding For Funding s ciljem kombiniranja naše dodatne potpore sa sredstvima koja smo u mogućnosti mobilizirati za podršku ljudima u potrebi. 

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.