• Nema rezultata za traženu pretragu

ISP u samom vrhu europskih banaka

Institutional Investor svrstao Intesu Sanpaolo u sam vrh europskih banaka

Zagreb/Milano,14. rujna 2021. -  Intesa Sanpaolo na prvome je mjestu među europskim bankama prema Institutional Investoru za 2021. godinu i najbolja je talijanska tvrtka za odnose s financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima, kao i za okolišne, društvene i upravljačke (ESG) aspekte. 
Za 2021. Institutional Investor dodijelio je Grupi sljedeća priznanja:

Intesa Sanpaolo: najbolja europska banka i najbolja talijanska tvrtka za odnose s financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima te za ESG aspekte
• Carlo Messina: najbolji CEO (glavni izvršni direktor) među europskim bankama
• Stefano Del Punta:  najbolji CFO (glavni financijski direktor)
• Marco Delfrate: najbolji stručnjak za odnose s investitorima.


Priznanja koja dodjeljuje Institutional Investor dokaz su da međunarodna zajednice investitora iznimno cijeni Intesa Sanpaolo Grupu zbog velike posvećenosti ESG pitanjima kao i zbog kvalitete glavnog  izvršnog direktora i menadžerskog tima. Ova priznanja temelje se na rezultatima opsežnog istraživanja provedenog među približno 2000 financijskih analitičara i institucionalnih investitora, koji predstavljaju više od 900 tvrtki.
Institutional Investor vodeća je nezavisna specijalizirana istraživačka tvrtka s visokim ugledom među financijskim analitičarima i institucionalnim investitorima te djeluje na tržištu više od četrdeset godina. 
 

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.