• Nema rezultata za traženu pretragu

ISP - nova podružnica u Sydneyu

Intesa Sanpaolo jača svoju prisutnost u azijsko-pacifičkoj regiji novom podružnicom u Sydneyju

Milano, 30. prosinca 2020. – Intesa Sanpaolo i dalje je na pravom putu s obzirom na svoju strategiju jačanja svoje međunarodne mreže tako da je pretvorila predstavnički ured u Sydneyju u podružnicu, a riječ je o potezu kojim je konsolidirala svoju prisutnost u azijsko-pacifičkoj regiji. Tijela lokalne vlasti dala su odobrenje u nekoliko prethodnih dana za poslovnicu u Sydneyju i predviđamo da će biti u punom pogonu u prvom kvartalu 2021. 

IMI Sektor za korporativno i investicijsko bankarstvo Intese Sanpaolo, koji vodi Mauro Micillo, na taj način jača svoju međunarodnu mrežu koja se sada sastoji od 4 hub podružnice, 11 operativnih podružnica, 9 predstavničkih ureda i 4 banke za corporate u 25 zemalja svijeta. 

Podružnica u Sydneyju, pod vodstvom Kevina Salernoa, jednaka je podružnicama u Šangaju, Singapuru i Tokiju te će biti pod hub podružnicom u Hong Kongu, koju vodi Alessandro Vitale, a koja koordinira aktivnosti banke diljem azijsko-pacifičke regije (APAC-a) i nadzire predstavničke urede u Pekingu, Ho Ši Minu, Jakarti, Mumbaiju i Seoulu. 

Otvaranje podružnice u Sydneyju zaista je važan korak u našem međunarodnom razvojnom planu”, izjavio je Mauro Micillo, rukovoditelj IMI Sektora za korporativno i investicijsko bankarstvo Intese Sanpaolo, „i značajno jača prisutnost Intese Sanpaolo u azijsko-pacifičkoj regiji. Nova nam podružnica omogućuje da još bolje podržimo talijanska društva u njihovim međunarodnim naporima. Isto će tako ojačati našu podršku glavnim lokalnim i međunarodnim operaterima na australskom tržištu s obzirom na važne projekte koji su u tijeku za osnaživanje infrastrukture i mogućnosti razvoja u glavnim industrijskim sektorima u zemlji.” 

„Australija je jedno od najprivlačnijih međunarodnih tržišta za talijanska poduzeća koja već neko vrijeme pokušavaju iskoristiti ovu priliku sudeći prema dobrim trgovačkim rezultatima između dvije zemlje,” izjavio je Gianluca Cugno, rukovoditelj Međunarodnog odjela IMI Sektora za korporativno i investicijsko bankarstvo Intese Sanpaolo, „a kako smo jedina talijanska banka s podružnicom u Australiji, imamo posebnu vrijednost u našoj globalnoj strategiji razvoja.” 

Priopćenje u cijelosti: https://group.intesasanpaolo.com/en/newsroom/press-releases/2020/12/intesa-sanpaolo-strengthens-its-presence-in--the-asia-pacific-re

 

 

 

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.