• Nema rezultata za traženu pretragu

Činim dobro svaki dan

Projekti i inicijative

ČINIM DOBRO SVAKI DAN

Humanitarni projekt

03/11/2021

Projekt PBZ Grupe "Činim dobro svaki dan" započeo je 2008. godine, a od samog početka ovog projekta Grupa je prikupljenim sredstvima pomagala projekt Ministarstva zdravstva RH pod nazivom  "Praćenje djece s neurorizicma". Godine 2014. projekt je proširen te od tada podupire  i projekt "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi "Ministarstva rada, mirovinskog sustava obitelji i socijalne politike RH. 

Za projekt Činim dobro svaki dan PBZ Card je izdao i posebnu humanitarnu karticu kojom se prikupljaju sredstva za projekt. 
Iznos ukupno prikupljenih sredstava za projekt "Činim dobro svaki dan" se svakodnevno mijenja i raste budući da za svaku transakciju napravljenu humanitarnom Visa karticom sa srcem, bez obzira na iznos i prodajno mjesto, PBZ Grupa donira po 1 kunu za projekt. S rastom prikupljenih sredstava raste i broj donacija upućenih domovima socijalne skrbi i pedijatrijskim odjelima bolnica diljem Hrvatske za kupnju potrebne opreme. Tako su do sada donacije primile brojne bolnice i domovi socijalne skrbi uključujući sve naše županije. 

Do rujna 2020. godine u okviru ovog projekta provedene su ukupno 43 donacije, uključujući 30 donacija bolnicama diljem zemlje u svrhu kupnje medicinske opreme te 13 donacija ustanovama za socijalnu dobrobit za kupnju potrebne opreme. 

I Vi se možete uključiti u ovaj humanitarni projekt koristeći svoju Visa karticu sa srcem!
 Za Visa karticu sa srcem nema početnih obveznih naknada za uporabu u prvoj godini i PBZ Card donira u projekt „Činim dobro svaki dan“ 15 kuna od svake članarine osnovnih članova i 10 kuna od članarine dodatnih članova od druge godine uporabe. Ostali korisnici Premium Visa kartica mogu pomoći projektu donacijom svojih nagradnih bodova. Osim navedenoga, donacije su moguće preko internetske stranice www.cinimdobro.hr za sve vlasnike kartica Mastercard, Maestro i Visa, neovisno o banci izdavatelja.

Više informacija o projektu Činim dobro svaki dan te trenutno stanje prikupljenih sredstava i uručenih donacija možete pronaći na stranici projekta www.cinimdobro.hr


 

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja