• Nema rezultata za traženu pretragu

Nogometni kamp za djecu 2021

Italia Soccer Camp od 30. kolovoza do 3. rujna 2021

Jedinstvena prilika

Vještina

Izvanredna prilika za učenje o vještinama i tajnama nogometa

Trening

Rad s najboljim talijanskim trenerima.

Nagrada

3 najtalentiranija sudionika sudionika odlaze u Italiju.

presica

Luka Modrić i Alessandro del Piero u Zadru!

Konferencijom za medije predstavljen Italia Soccer camp Nogometni kamp za djecu 2021.

Uspješno je održan još jedan Italia Soccer Camp

U sklopu svog programa društvene odgovornosti Privredna banka Zagreb  je u suradnji s matičnom bankom Intesa Sanpaolo i Generali osiguranjem organizirala nogometni kamp za djecu (Italia Soccer Camp). Ovo sportsko nogometno događanje održalo se na terenima ZAGREBello, Veslačka od 30.kolovoza do 3. rujna  2021. za oko 100 djece u dobi od 7 do 14 godina.

Polaznici nogometnog kampa, djevojčice i dječaci su stigli iz svih krajeva Hrvatske, te su zajedno s djecom iz Dječjega doma Zagreb  i korisnike programa Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ imali mogućnost stjecati vrijedna znanja o nogometu.

Na svim terenima cijelo je vrijeme vladala prava sportska atmosfera uz stručno vodstvo talijanskih trenera i uz hvalevrijednu asistenciju naših PBZ kolega Gabrijela Grčevića i Nenada Tepšića koji su ujedno i nogometni treneri, te asistenciju nogometnih trenera NK Zagreba.

Malim nogometašima je osigurana sportska oprema a po završetku nogometnog kampa za djecu odabrali smo troje najboljih sudionika, dva dječaka i jednu djevojčicu koji će posjetiti Italiju i pohađati Dan talijanskog nogometnog kampa (Italia Soccer Camp DAY) zajedno s djecom iz drugih zemalja. Mladi nogometaši tri će se dana družiti na terenu za trening Akademije Coverciano, a odabrani dječaci i djevojčice, osim što će moći uživati u treninzima, utakmicama, posebnim tečajevima i posjetu Talijanskom muzeju nogometa i utakmici Serie A, imat će priliku iskusiti i drugi zanimljiv sadržaj, kroz koji će učiti o tajnama nogometa, dobiti praktične savjete te steći mnoge vještine koje čine prave nogometne zvijezde.

Počeo je PBZ Nogometni kamp 2021

Dok naši mali polaznici PBZ nogometnog kampa marljivo treniraju, pogledajte video sa otvorenja.

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja

U svrhu pružanja boljeg korisničkog iskustva www.pbz.hr koristi kolačiće (cookies). Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem web pregledniku. Klikom na "Postavke kolačića" možete postaviti njihova ograničenja.