• Nema rezultata za traženu pretragu

Ovo su izazovna vremena

Danas živimo u svijetu koji je bitno drugačiji čak i od onog otprije nekoliko mjeseci  i moramo biti neizmjerno zahvalni onima koji stoje na prvoj crti obrane diljem svijeta i riskiraju svoje živote kako bi spasili druge. Svima im od srca hvala. 
 
Mi u PBZ-u uvijek smo bili uz ljude u vrijeme krize, računajući pritom na solidarnost i entuzijazam naših zaposlenika. Isto vrijedi i danas. 
 
Naša poslovna mreža kontinuirano pruža usluge klijentima s velikom posvećenošću i pažnjom. Pozivamo klijente da koriste digitalno bankarstvo za svoje svakodnevne potrebe iz udobnosti svog doma.

U uvjetima izrazitog pritiska, naši pozivni centri i poslovnice rade prilagođenim, ali postojanim tempom, čime se svima jamči sigurnost.

Naši međunarodni klijenti također mogu uživati uobičajeno visoku kvalitetu usluge dok se prilagođavaju novom načinu poslovanja. Pomoći ćemo poduzećima da prebrode poteškoće i da se pripreme za budućnost. 
 
COVID-19 je neprijatelj s kakvim se dosad nismo imali priliku susresti.

Privredna banka Zagreb predana je pružanju potpore našoj zemlji, poduzećima i građanima kako bismo zajedničkim snagama uspješno prebrodili ova vremena. 
 
Bit ćemo uz vas zato što brinemo za sve što je vama važno.

Uvijek zajedno.

Dinko Lucić

predsjednik Uprave Banke
 

Trebate pomoć?

Odgovorit ćemo na sva vaša pitanja